Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   földeledásal kapcsolatos kérdések (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3094)

qhote 07-20-2008 21:37

földeledásal kapcsolatos kérdések

föld eladással kapcsolatoskérdések.

Ati 07-21-2008 11:32

Quote:

Originally Posted by qhote (Post 183899)
föld eladással kapcsolatoskérdések.

:confused:

Mi van velük?

Földet nem lehet eladni.

Valezius 07-21-2008 12:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183937)
:confused:

Mi van velük?

Földet nem lehet eladni.

Gondolom azt akarod mondani, nem szabad, de azt is csak anarchon kívül :p

Ati 07-21-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 183942)
Gondolom azt akarod mondani, nem szabad, de azt is csak anarchon kívül :p

Anarchban sem tudod eladni a földet. Ilyen lehetőség nincs. Sem a piacon nincs ilyen részleg, sem ilyen menüpont nincs, semmi.

[HTPA]GeeForce 07-21-2008 12:54

Eladni éppenséggel el lehet.
Te küldesz nekem VIP-et, én kiteszem a védelmemet, amikor jössz felém 8 sereggel.
Van ilyen.

Én a topicot nem értem. Hol van itt kérdés? Illetve mi a kérdés?

qhote 07-21-2008 14:22

elnézést a tudatlanságomért én azt hitem hogy lehet. de megragadva az alkalmat hogy tanácsot kérjek, akkor hogy tudnék megszabadulni a feleslegtől külső segítség nélkül a szint lépésnél ? hozzáteszem 5y ból.

Valezius 07-21-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by qhote (Post 183948)
elnézést a tudatlanságomért én azt hitem hogy lehet. de megragadva az alkalmat hogy tanácsot kérjek, akkor hogy tudnék megszabadulni a feleslegtől külső segítség nélkül a szint lépésnél ? hozzáteszem 5y ból.

Talán az a legegyszerűbb, ha elolvasod a szintlépés súgóját. Ott le van írva, hogy mit kell csinálnod, hogy max heki fölött vagy...

Szerk: Ja igen, nem is így akartam befejezni a mondatot. Kössz Ati

Ati 07-21-2008 16:28

Quote:

Idézet a fellépés súgóból:

"Szintlépéskor lehetőséged van arra, hogy az építés alatt levő területeidtől megszabadulj, azokat az új szintre ne vidd magaddal. Miért hasznos ez? Elképzelhető, hogy az új szinten nem oda szeretnél érkezni, ahova aktuális országméreteddel érkeznél, hanem annál lejjebb. Ilyenkor saját magad kiválaszthatod, hogy mely területektől szeretnél megszabadulni, azokat építés alá helyezed, majd ennek az opciónak a bejelölésével lépsz szintet. Így az új szinten annyival kevesebb területed lesz, amennyi területed építés alatt állt."

-Fegya- 07-21-2008 16:43

Quote:

Idézet a sugóból:
Quote:

A feljutás bizonyos maximum értékekhez is kötött. Ilyen például a maximálisan felvihetõ föld mennyisége. Ennek oka az, hogy a következõ szintre ne sokkal több földdel kerülj, mint amennyivel ott rendelkeznek. Ha több földed van, mint amennyi a feljutási maximum, akkor le kell bontanod néhány általad kiválasztott épületet, a szokásos módon: az építés menüpont alatt. A szabad területeket nem fogja a rendszer beszámolni a maximum kiszámításakor, a felesleges szabad területed azonban a szintlépéskor elveszik!

qhote 07-21-2008 16:47

köszönöm az infót.:):)

All times are GMT +1. The time now is 17:31.