![]() |
Web money
arra lennék kiváncsi hogy ez a fizetésforma
(webmoney) hogyan működik? |
nem értem pontosan h ez alatt mit értesz
|
angol a szöveg tehát nem tudom nagyon kivenni de a képek alapján egy oszlopban van olyanokkal mint: payplay sms stb.
|
Quote:
Csak olyan oldalt használj fizetésre, amit értesz is, különben igen komoly meglepetések érhetnek, és nem pozitívakra gondolok. Ha egy oldalról nem tudod mi az, és hogy működik, és nyelvtudás hiányában ezt megtudni sem tudod, akkor ne használd a saját érdekedben! |
azért kérdem hogy működik:)
(egyépként be tudom másolni ide a szöveget) (egyépként a heroes of war and money nevezetű rpg vel van a problem) |
Quote:
Ráadásul nálam mindez japánul, úgyhogy azt se tudom, hogy mire kell kattintani, hogy regelni tudjak. :) Remek japán online fizetési rendszer lehet, de azt hiszem, hogy nyelvtudás hiányában ez nálam ki fog maradni. :) |
:)
nyulfarknyi szöveg olyan mint a hódító (na lyó malydnem) befizetsz x pénzt (euróban)és cserébe kapsz extra szolgáltatásokat |
Quote:
Ha az, akkor én személy szerint pláne nem használnám. |
ezekszerint hódító vip-et se vegyek bankkártyásan??
:D |
Quote:
Most komolyan: aláírsz egy 20-30 oldalas szerződést, ami részletezi a KÖTELEZETTSÉGEIDET, és mindezt anélkül teszed, hogy tudnád, hogy mi van odaírva?! Ezt ugye nem gondolod komolyan?! Ha igen, akkor az egy elég szomorú dolog. :( |
All times are GMT +1. The time now is 17:10. |