![]() |
kis segítség (törp ép lista)
kéne egy kis segítség
rég játszottam a hód-dal (kb fél éve) és mindent elfelejtettem (majdnem) és kéne egy törp ép lista 200 hekire (gazdálkodó) termelő irányzatba vinném tovább előre is kössz (ja és bocs hogy ide nyitottam a témát későn vettem észre)(ati áthelyeznéd a segítség kezdő játékosoknak -ba?) |
Quote:
|
okés kössz
|
Alapból így csinálnám.
35ház 25barakk 25torony 20kocsma 15templom 5bank 22tanya a maradékra meg mehet amit akarsz, raktár+termelő épületek. Aztán ha sokat lopnak, sokan beütnek akkor több barakk vagy több kocsma. Vagy ha nem mennek fel elég ideig a varik, akkor több templom. De elvileg 15-nek elégnek kéne lennie. |
Itt van bimmbimm éplista számolója
http://bimmbimm.hu/hodito/eplista-fix/ Ha több kocsmát építesz, akkor meg tudod nézni mennyi tanya kell stb. |
én kb ilyen törpöt ajánlok (tudós személyiség):
33 ház (2574) 23 barakk (1248 nyilas + 187 hely) 20 torony 45 kocsma (2808) 27 templom (4212) 10 raktár 27 tanya (t: 1822; f: 2168) 15 kovács ez abban az esetben jó, ha a fegyver legalább annyit ér, mint a tekercs. másképp lehet gondolkozni a bányákon, bár nem hiszem, hogy sokat érne bármelyik nyersi egy 5. szinten. ha tudsz figyelni gyakrabban az országra, akkor a tanyák számát lehet csökkenteni. a törpe amúgy nem a legjobb választás 5. szintre. csak akkor, ha szórakozni akarsz, vagy esetleg a fegyverért jó pénzt adnak a piacon. persze ez saját vélemény. :) lassúban én kb ilyen törppel nyomtam anno: 33 ház 22 barakk 20 torony 60 kocsma 45 templom 10 raktár 10 egyéb épület |
gazdálkodó anarchban:D
azt már eldöntöttem hogy sok bánya és fegyverkovács lesz a többi még függő ja és szeretném a lagjobban kihasználni a házakat tehát semmi fölös lakás a +gabona meg megy a piacra |
Szerintem a torpe csak es kizarolag tanyafreen jatszhato, ennyi hozzafuznivalom lenne. A kajara valo penzt ugye siman megtermeli maganak. De ha tanya is van benne, nagyon gyenge lesz vmilyen teren, vagy nem termel. :)
ps: legalabbis olyan kornyezetben, ahol van ellen. :) |
anarch
3 hulla gyártja a védőket és küldi tehát ezzel nem kell foglalkozni |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:32. |