![]() |
Szövik szabin - kényelmi módosítás
Naszóval!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem néha idegesít, hogy nem tudom megnézni a szövetségeseknél, hogy ki van szabin. No nem azért idegesít, mert nem tudom, hogy elmegy, de néha nem akkor jönnek vissza, mikor kéne, meg satöbbi. Szóval én azt szeretném megkérdezni, hogy hogy fogadnátok egy olyan újítást, hogy a szövetségek menüpont alatt fel legyen tüntetve az országnevek mellett, hogy melyik van szabin, egy piros SZ-szel. Kényelmi bővítés, hisz a pontlistán látszik, de ahol kicsit lassabb a net, ott emiatt ez körülményesebb, ezért mondom, hogy csak kényelmi bővítés. Véleményeket várok szeretettel :) |
Quote:
|
Jó 5letnek tűnik..
|
mondjuk én úgy vagyok vele, ha nem tudom hogy ki mikor van szabin, mikor jön/jött vissza, mikor megy szabira, akkor az nem is igazi szövi, de ha nektek ez hiányzik, engem nem fog zavarni, úgyhogy támogatom is.
|
nekem erre az esetre minden szövi felvan véve pontlistába :p
hacsak nem értettem félre valamit |
Quote:
|
A szövi fontos eseményeinek pontosan láthatod,hogy mikor mentek el szabira és minimális fejszámolással megtudhatod,hogy mikor jöhetnek vissza. Ha visszajönnek,azt is látod ott.
Nincs hosszú betöltés és nem is kell böngészni sokat :) |
egy lassubb netnél, valószinüleg hasznos lenne, ehhez nem tudok hozzá szólni...
viszont egyetértek azzal, hogy ha nem beszélitek meg ki mikor jön megy, akkor az nem igazi szövi... |
Quote:
Nekik igenis jó lehet. |
Quote:
ami sok szövinél így van az egyik hirtelen kórházba kerül (saját példa) és nincs ideje mégcsak szólni sem, az anyukája rakja szabira az oriját, és elfelejt írni a fórumra, hogy beteg a gyerek olyankor abszolút semmit nem tudsz, és nem biztos, hogy 3 nap múlva belép a szövi fontos eseményeiben meg bogarászni kell, szerintem kényelmesebb lenne, ha a szöviknél látszana mindjárt mert itt pl, mivel nem szólt senki, esetleg támadnának, elmennek, és te kellenél, utólag derül ki, bé akkor szívás van |
All times are GMT +1. The time now is 05:41. |