![]() |
PayPal kontra szabi
Üdv!
Nem találtam ilyen támát, hát nyitok egyet, remélem hamar behal, ami azt jeleni, hogy valaki tudja a választ :) Az a gondom, hogy mivel több orit vipelek /PayPal rendsszeren keresztül/, ugye nem mindegy, melyikre küldöm a VIP-et, hogy gazdaságos legyen. Az egyik stratégiai jelentőségű ilyen orim szabin van, és nem akarom visszahozni, ha nem muszáj, viszont VIP meg kéne rá, hogy a többi is vipes legyen. Csak PayPal lehetőség érdekelne, hogy hogy lehet úgy vipet küldeni rajta keresztül, hogy nem az oriból nyitom meg a fizető-oldalt...vagy ha másik oriból szervezem, akkor át lehet írni a számot? Bármilyen megoldás érdekel, amihez nem kell belépni az oriba, és PayPal-lal műxik. Köszi |
Quote:
Más országát bankkártyával nem lehet VIP taggá tenned, ezért az sem működik, hogy átírod a számot. A sorszámon kívül is van egy biztonsági kód, amit ellenőrzünk, hogy nem ezzel játszadozik-e valaki, és ha az országsorszám mesterségesen meghamisításra került, akkor a VIP tagságot nem kapod meg. Két lehetőség van:
|
Quote:
tehát ez a 2. ori a sorban, és ha a 3.-at vipelem, akkor a 4. is megkapja? bocs, hogy értetlenkedek, csak nem vagyok biztos benne, hogy teljesen értem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
köszi szépen :)))) |
Quote:
|
Quote:
csak nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség, azt hittem csak akkor jár, ha a 2,5,8. (és így tovább) orira küldök, de ez így nagyon jó :) |
Quote:
Ha a főország VIP tagsága nem aktív, akkor csak az kapja, amelyikre küldted. Ha a főországra küldöd, akkor mindenképp csak az kapja. Ha -- tegyük fel anarch esetén -- az országok nincsenek összekapcsolva, akkor mindegyik főországként üzemel, és ha hosszabbítod, akkor semmi más nem kapja, csak az, amit hosszabbítasz. |
Quote:
Köszi, így teljesen egyértemű nekem, megyek is hosszabbítani :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:45. |