Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   PayPal kontra szabi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3058)

Zoli 06-24-2008 12:07

PayPal kontra szabi

Üdv!
Nem találtam ilyen támát, hát nyitok egyet, remélem hamar behal, ami azt jeleni, hogy valaki tudja a választ :)
Az a gondom, hogy mivel több orit vipelek /PayPal rendsszeren keresztül/, ugye nem mindegy, melyikre küldöm a VIP-et, hogy gazdaságos legyen.
Az egyik stratégiai jelentőségű ilyen orim szabin van, és nem akarom visszahozni, ha nem muszáj, viszont VIP meg kéne rá, hogy a többi is vipes legyen.
Csak PayPal lehetőség érdekelne, hogy hogy lehet úgy vipet küldeni rajta keresztül, hogy nem az oriból nyitom meg a fizető-oldalt...vagy ha másik oriból szervezem, akkor át lehet írni a számot?
Bármilyen megoldás érdekel, amihez nem kell belépni az oriba, és PayPal-lal műxik.
Köszi

Ati 06-24-2008 12:26

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181691)
Üdv!
Nem találtam ilyen támát, hát nyitok egyet, remélem hamar behal, ami azt jeleni, hogy valaki tudja a választ :)
Az a gondom, hogy mivel több orit vipelek /PayPal rendsszeren keresztül/, ugye nem mindegy, melyikre küldöm a VIP-et, hogy gazdaságos legyen.
Az egyik stratégiai jelentőségű ilyen orim szabin van, és nem akarom visszahozni, ha nem muszáj, viszont VIP meg kéne rá, hogy a többi is vipes legyen.
Csak PayPal lehetőség érdekelne, hogy hogy lehet úgy vipet küldeni rajta keresztül, hogy nem az oriból nyitom meg a fizető-oldalt...vagy ha másik oriból szervezem, akkor át lehet írni a számot?
Bármilyen megoldás érdekel, amihez nem kell belépni az oriba, és PayPal-lal műxik.
Köszi

Nincs ilyen megoldás. Mindenképp be kell lépned az országba hozzá.

Más országát bankkártyával nem lehet VIP taggá tenned, ezért az sem működik, hogy átírod a számot. A sorszámon kívül is van egy biztonsági kód, amit ellenőrzünk, hogy nem ezzel játszadozik-e valaki, és ha az országsorszám mesterségesen meghamisításra került, akkor a VIP tagságot nem kapod meg.

Két lehetőség van:

1. Belépsz az érintett országba, VIPelsz, és vissza szabi.
  2. A sorban következő országba lépsz be, onnan VIPelsz, ez esetben a szabis ország nem kapja meg a VIP köröket, hanem a láncon egy országgal tovább megy a kedvezmény, amennyiben az jár.

Zoli 06-24-2008 12:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181692)
Nincs ilyen megoldás. Mindenképp be kell lépned az országba hozzá.

Más országát bankkártyával nem lehet VIP taggá tenned, ezért az sem működik, hogy átírod a számot. A sorszámon kívül is van egy biztonsági kód, amit ellenőrzünk, hogy nem ezzel játszadozik-e valaki, és ha az országsorszám mesterségesen meghamisításra került, akkor a VIP tagságot nem kapod meg.

Két lehetőség van:

1. Belépsz az érintett országba, VIPelsz, és vissza szabi.
  2. A sorban következő országba lépsz be, onnan VIPelsz, ez esetben a szabis ország nem kapja meg a VIP köröket, hanem a láncon egy országgal tovább megy a kedvezmény, amennyiben az jár.

tehát ez a 2. ori a sorban, és ha a 3.-at vipelem, akkor a 4. is megkapja?
bocs, hogy értetlenkedek, csak nem vagyok biztos benne, hogy teljesen értem

Ati 06-24-2008 12:33

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181693)

Ha 4 országod van összekötve, és ezek közül a főországod (a listában legelöl levő ország) VIP tagsága aktív, akkor:

• Ha a 2. országból VIPelsz, akkor kapja a 3. és a 4. ország is.
  • Ha a 3. országból VIPelsz, akkor kapja a 4. ország is.
  • Ha a 4. országból VIPelsz, akkor csak az kapja. (Feltéve, hogy nincs több ország a listádban.)
  • Ha az 1. országból VIPelsz, akkor mivel az a főország, csak az kapja.

Remedy 06-24-2008 12:34

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181693)

Meg az 5. is. :)

Zoli 06-24-2008 12:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 181695)
Meg az 5. is. :)

ok, köszi, akkor így jó lesz, mert a2.on van VIP :)
köszi szépen :))))

Remedy 06-24-2008 12:37

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181697)
ok, köszi, akkor így jó lesz, mert a2.on van VIP :)
köszi szépen :))))

Oke, de mint Ati is irta, a foorin is mindenkepp kell lennie, akar jatszik akar nem :)

Zoli 06-24-2008 12:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 181698)
Oke, de mint Ati is irta, a foorin is mindenkepp kell lennie, akar jatszik akar nem :)

oks, azt vágom :)
csak nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség, azt hittem csak akkor jár, ha a 2,5,8. (és így tovább) orira küldök, de ez így nagyon jó :)

Ati 06-24-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181699)
oks, azt vágom :)
csak nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség, azt hittem csak akkor jár, ha a 2,5,8. (és így tovább) orira küldök, de ez így nagyon jó :)

Ha a főország VIP tagsága aktív, akkor az kapja, amelyikre küldted, és az azt követő 2 másik ország is kapja a listában. Abban a sorrendben, ahogy az összekapcsolási listában szerepelnek.

Ha a főország VIP tagsága nem aktív, akkor csak az kapja, amelyikre küldted.

Ha a főországra küldöd, akkor mindenképp csak az kapja.

Ha -- tegyük fel anarch esetén -- az országok nincsenek összekapcsolva, akkor mindegyik főországként üzemel, és ha hosszabbítod, akkor semmi más nem kapja, csak az, amit hosszabbítasz.

Zoli 06-24-2008 12:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181700)
Ha a főország VIP tagsága aktív, akkor az kapja, amelyikre küldted, és az azt követő 2 másik ország is kapja a listában. Abban a sorrendben, ahogy az összekapcsolási listában szerepelnek.

Ha a főország VIP tagsága nem aktív, akkor csak az kapja, amelyikre küldted.

Ha a főországra küldöd, akkor mindenképp csak az kapja.

Ha -- tegyük fel anarch esetén -- az országok nincsenek összekapcsolva, akkor mindegyik főországként üzemel, és ha hosszabbítod, akkor semmi más nem kapja, csak az, amit hosszabbítasz.

Köszi, így teljesen egyértemű nekem, megyek is hosszabbítani :)

All times are GMT +1. The time now is 18:45.