Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Utálom a Hódítót, de csakazértis VIPelek! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3017)

Ati 05-31-2008 16:30

Utálom a Hódítót, de csakazértis VIPelek!

Ha már Remy elméleti fejtegetésbe kezdett, akkor nekem is van egy elméleti jellegű kérdésem. Bár ez lehet, hogy a dühöngőben jobb lenne. :D

Mi visz rá egy embert arra, hogy utálja ugyan a Hódítót és főként játékostársait, de csak azért, hogy a fórumon fikázhassa őket, regisztráció után azonnal jó hosszú ideig tartó VIP tagságot vált?

Redback 05-31-2008 16:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178111)
Ha már Remy elméleti fejtegetésbe kezdett, akkor nekem is van egy elméleti jellegű kérdésem. Bár ez lehet, hogy a dühöngőben jobb lenne. :D

Mi visz rá egy embert arra, hogy utálja ugyan a Hódítót és főként játékostársait, de csak azért, hogy a fórumon fikázhassa őket, regisztráció után azonnal jó hosszú ideig tartó VIP tagságot vált?

talán scriptezni akar...

vityu 05-31-2008 16:33

Quote:

Egyszerűen totálkáros neki a kis feje... Na meg sok a pénze, és ahelyett, hogy értelmes dolgokra költené, inkább láthatatlanul másokat csesztet. Ez az igazi életcél! :)

Fefe013 05-31-2008 16:33

Quote:

Kába vagyok: idézni akarok, erre értékelem:)

Lenne rá egy ötletem, de azt inkább nem mondanám....

Zoli 05-31-2008 16:35

aki nem viptag, az nem csesztetheti a játékostársait?
és aki vip, az meg igen? :eek:

Remedy 05-31-2008 16:36

Miert kell vipelni azert, hogy fikazhassak vkit? Azt hiszi, igy tobb megengedett neki? :)

Ati 05-31-2008 16:37

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 178116)
Kába vagyok: idézni akarok, erre értékelem:)

Lenne rá egy ötletem, de azt inkább nem mondanám....

Ötletem nekem is van, de az nem túl reális. Amúgy volt már egy haosnló esetünk, szerintem sokan emlékeznek rá, és itt a fórumon is megtalálható. Az illető, bár ő maga is VIP tag volt, fejébe vette, hogy szerinte a VIP tagoknak valami speciális jelzésük van, hogy a nem VIP tagokat támadják. Igaz ez nála nem jelentkezett, de a többieknél biztos van... :D

Valami hasonlóan elmés elméletet sejtek most is a háttérben.

Ati 05-31-2008 16:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178120)
Miert kell vipelni azert, hogy fikazhassak vkit? Azt hiszi, igy tobb megengedett neki? :)

Én is erre tippelek, de van valahol valami olyan mondat a súgóban, vagy a szabályokban, amiből erre lehetne következtetni? :eek:

Zoli 05-31-2008 16:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178123)
Én is erre tippelek, de van valahol valami olyan mondat a súgóban, vagy a szabályokban, amiből erre lehetne következtetni? :eek:

persze, hogy van !!!
"A VIP jelentése Very Important Person, vagyis nagyon fontos személy"

tehát felsőbbrendűnek érezheti magát :)

Mona 05-31-2008 16:43

Quote:

Ati, csak kérdezném, a mai T-s dologra gondolsz ?
Különben azt rejtély és homály fedi, miért is ilyenek, kiváltságosnak érzik magukatmert VIP tagságot váltanak és beletaposnak mások lelkivilágába.

All times are GMT +1. The time now is 03:15.