Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Helytartó, vagy segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2997)

Pepa 05-20-2008 17:27

Helytartó, vagy segítség

Sziasztok!

A véleménytekekre lennék kiváncsi:

Egyik szövim worldpayen fizetett vipet, illetve csak fizetet de a vcipet két és fél nap múlva írták jóvá, mert a bankos szolgáltatással volt valami probléma. ez idáig nem is lenne gond, de ez idő neki elvándorolt 400k varija. Írt a supportra, hogy a vipet nem kapta meg és ezáltal neki a játékban veszteségei lettek. Erre azt írták, azért mentek el a varik, mert nem olyan áron volt kirakva, hogy megvegyék és nem a ht hiánya miatt. Szövim írta, hogy Ő egy szolgáltatásért fizet és a szolgáltatás tartalmazza az ehhez szükséges eszközöket. erre azt írták, a vip nem szolgáltatás, hanem a Hódító támogatása és a támogatás fejében kapjuk a vip szolgáltatásokat.

Kérdés amire várok pro és kontra érveket:
Ha a vip fizetése nem adna meg plusz szolgáltatásokat, akkor Ti fizetnétek-e?

Ati, ne érts félre, nem akarok senkit lázítani a vip ellen, hisz magam is az vagyok és leszek is.

Tsobi 05-20-2008 17:30

Miért ment el a 400k varija? Helyhiány miatt vagy túl magas áron rakta ki és elvitte a cica?

Redback 05-20-2008 17:33

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 175620)
Miért ment el a 400k varija? Helyhiány miatt vagy túl magas áron rakta ki és elvitte a cica?

Szerintem nem rakta vissza, mert ugye csak azon tud segíteni a ht.

Pepa 05-20-2008 17:33

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 175620)

Visszajöttek piacről.

tdomo 05-20-2008 17:33

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 175619)
Sziasztok!

A véleménytekekre lennék kiváncsi:

Egyik szövim worldpayen fizetett vipet, illetve csak fizetet de a vcipet két és fél nap múlva írták jóvá, mert a bankos szolgáltatással volt valami probléma. ez idáig nem is lenne gond, de ez idő neki elvándorolt 400k varija. Írt a supportra, hogy a vipet nem kapta meg és ezáltal neki a játékban veszteségei lettek. Erre azt írták, azért mentek el a varik, mert nem olyan áron volt kirakva, hogy megvegyék és nem a ht hiánya miatt. Szövim írta, hogy Ő egy szolgáltatásért fizet és a szolgáltatás tartalmazza az ehhez szükséges eszközöket. erre azt írták, a vip nem szolgáltatás, hanem a Hódító támogatása és a támogatás fejében kapjuk a vip szolgáltatásokat.

Kérdés amire várok pro és kontra érveket:
Ha a vip fizetése nem adna meg plusz szolgáltatásokat, akkor Ti fizetnétek-e?

Ati, ne érts félre, nem akarok senkit lázítani a vip ellen, hisz magam is az vagyok és leszek is.

Én akkor is küldenék smst, ha nem lenne érte semmi plusz, de valószínüleg nem ennyit.
*és most lehet kövezni :)*

Muki 05-20-2008 17:35

Egyrészt szolgáltatás,egyrészt meg hozzájárulsz a játék fenntartásához:)

Betelgeuse 05-20-2008 17:49

Amikor a hód szerverére volt gyűjtés akkor is sokan fizettek pedig semmit sem kaptak érte. A piac meg nem raktár mint tudjuk:)

Pepa 05-20-2008 17:57

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 175627)
Amikor a hód szerverére volt gyűjtés akkor is sokan fizettek pedig semmit sem kaptak érte. A piac meg nem raktár mint tudjuk:)

Itt az igazi kérdés az, hogy van egy szolgáltatás, amire alapozom az orimat, a szolgáltatás lejár, de én meghosszabbítom, tehát nem az én hibánból történt.

Valezius 05-20-2008 17:57

Arról a hód nem tehet, hogy nem ért oda időben a vip, a barátodnak figyelni kellett volna, hogy megjött-e. Tehát szerintem csak a saját hibájából bukta el a varikat.

Szerintem a legtöbbünk tdomoval ért egyet, biztos fizetnék valamennyit, főleg ha felmerülne, hogy a játékot a megszűnés fenyegeti.

De nekem nemcsak a HT a fontos, hanem a pontlista legalább annyira. MEg a villogó ikonok :)

Valezius 05-20-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 175628)
Itt az igazi kérdés az, hogy van egy szolgáltatás, amire alapozom az orimat, a szolgáltatás lejár, de én meghosszabbítom, tehát nem az én hibánból történt.

De a te hibád, előbb kell hosszabbítani...
Ha én 1körrel a vip lejárta előtt akarom hosszabbítani, és éppen megint nem megy a T-mobilos vip sms küldés, akkor az egyértelműen nem a hód hibája :)
Akkor meg inkább az enyim.

All times are GMT +1. The time now is 00:57.