![]() |
Helytartó, vagy segítség
Sziasztok!
A véleménytekekre lennék kiváncsi: Egyik szövim worldpayen fizetett vipet, illetve csak fizetet de a vcipet két és fél nap múlva írták jóvá, mert a bankos szolgáltatással volt valami probléma. ez idáig nem is lenne gond, de ez idő neki elvándorolt 400k varija. Írt a supportra, hogy a vipet nem kapta meg és ezáltal neki a játékban veszteségei lettek. Erre azt írták, azért mentek el a varik, mert nem olyan áron volt kirakva, hogy megvegyék és nem a ht hiánya miatt. Szövim írta, hogy Ő egy szolgáltatásért fizet és a szolgáltatás tartalmazza az ehhez szükséges eszközöket. erre azt írták, a vip nem szolgáltatás, hanem a Hódító támogatása és a támogatás fejében kapjuk a vip szolgáltatásokat. Kérdés amire várok pro és kontra érveket: Ha a vip fizetése nem adna meg plusz szolgáltatásokat, akkor Ti fizetnétek-e? Ati, ne érts félre, nem akarok senkit lázítani a vip ellen, hisz magam is az vagyok és leszek is. |
Miért ment el a 400k varija? Helyhiány miatt vagy túl magas áron rakta ki és elvitte a cica?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*és most lehet kövezni :)* |
Egyrészt szolgáltatás,egyrészt meg hozzájárulsz a játék fenntartásához:)
|
Amikor a hód szerverére volt gyűjtés akkor is sokan fizettek pedig semmit sem kaptak érte. A piac meg nem raktár mint tudjuk:)
|
Quote:
|
Arról a hód nem tehet, hogy nem ért oda időben a vip, a barátodnak figyelni kellett volna, hogy megjött-e. Tehát szerintem csak a saját hibájából bukta el a varikat.
Szerintem a legtöbbünk tdomoval ért egyet, biztos fizetnék valamennyit, főleg ha felmerülne, hogy a játékot a megszűnés fenyegeti. De nekem nemcsak a HT a fontos, hanem a pontlista legalább annyira. MEg a villogó ikonok :) |
Quote:
Ha én 1körrel a vip lejárta előtt akarom hosszabbítani, és éppen megint nem megy a T-mobilos vip sms küldés, akkor az egyértelműen nem a hód hibája :) Akkor meg inkább az enyim. |
All times are GMT +1. The time now is 00:57. |