![]() |
Betegség
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, miért ugrót vissza a betegségem az kezdetekre: 2008-05-01 13:19:29 Szerte az országban megbetegedéseket jelentenek. 73 embert nem sikerült megmenteni. [INFÓ] 2008-05-01 12:19:28 Szerte az országban megbetegedéseket jelentenek. 60 embert nem sikerült megmenteni. [INFÓ] Nem támadtam ki megint. Eltelt már kilenc kör a betegség kezdete óta! Morálom rendben győzöm pénzel! A hiányzó embereket vissza lopom, intézőm rendben! Azóta már építettem kórházakat is! A megfejtést előre is köszi. :)) |
Quote:
A betegség százalékosan fogyasztja a népességedet, minél tobb az embered, annál többen fognak a betegség miatt meghalni. Ha még lopsz hozzá, akkor mégtöbben fognak meghalni. Ettől a betegség nem ugrott vbissza a kezdetekhez, az szépen gyógyulgat, csakhát egy sokkal magasabb számnak (népesség) a kisebb százaléka (betegség) magasabb eredményt (meghaló emberek) fog hozni. |
Minden körben +1 egységnyit gyógyul az ország.1. kör 1, 2. kör 2, 3. kör 3, amihez jön hozzá minden kórház, ami fixen +3-at ad per darab. Ha ezek nem működnek, akkor a +3-at se kapod. Lehet olyan épületed nem működött, amibe egységek voltak, így azok, ha nincs ht-s beállítás, visszafokozodtak népességnek. Így lehet magasabb ez az érték.
|
Akkor most ne lopjak embert? Ha lopok emelkedik az elhulotak száma, ha nem lopok nem müködik rendesen az intézöm!
|
Quote:
|
Quote:
U.i: A csoportomba üzenem, ne reklamáljon senki ha lopok: Ati megengedte! :D:D |
Quote:
|
Miért? Ati engedélye nélkül nem lehet lopni? lol..akkor törlöm a tolimat, és indítok egy hullát :D:D azzal nem esek kísértésbe :)
De belegondoltam, orinév mellett egy kék "A", támadhatatlan, Admin védelme alatt -i jelentéssel :D reklamációt nem fogaunk el :p |
Quote:
;) |
köszi :):) Nem látom az "A" betűt D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |