![]() |
menekülés szintlépéssel
Sokszor tapasztaltam már, hogy szintlépéssel menekülnek egyesek a feléjük tartó sereg elől.
Jó lenne egy olyan változás, ami megakadályozná ezt a lehetőséget, úgy, ahogy az újrázásnál is van. Amíg támadó sereg tart egy ország felé, addig ne tudjon szintet lépni. |
Quote:
|
Quote:
Igazad van, de természetesen nem arra gondolok itt, hogy kiküldesz rám 10 lovast, és ezért nem tudok szintet lépni. Hanem amikor egy szép támadó sereg beütne, de a védő ország nem várja meg. |
Én se tartom jó ötletnek, mindenki akkor lépjen szintet, amikor akar, ne a többi csoportbéli határozza meg szerintem..gondolj bele...kiárulsz szintlépés előtt, elszabizol, 3 nap múlva visszajösz , kb 2 percig szöszmötölsz, és kiszúrnak, rögtön megy a sereg, és nem tusz fellépni...az gáz lenne nem?
Tudom, hogy kicsi az esélye egy ilyennek, de olvastam már hasonlót, sajnos nem emlékszem már, hogy ki írta, de 1 perc alatt kiszúrták az oriját,hogy visszajött szabiról, és leszedték tekire rendesen. Szerintem nem lenne célszerű változtatni a mostani rendszer ezen részén. |
Egy szavazást azért megnéznék, hogy aki nem ír, csak olvassa a topikot, az hogy vélekedik.
|
Quote:
|
Hahóó Zoli ... A topik indítója már elvetette az ötletét, nem tűnt fel?
|
Igazatok van, nem gondoltam végig. :)
|
Sokszor felvetették már az ötletet,mindig el lett vetve,okkal.
Nem támogatom a korlátozást. |
"Igazad van, de természetesen nem arra gondolok itt, hogy kiküldesz rám 10 lovast, és ezért nem tudok szintet lépni.
Hanem amikor egy szép támadó sereg beütne, de a védő ország nem várja meg." Reni! :D a csíráját is ki akartam irtani :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |