Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Támadás sikertelenség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2932)

Brazil 04-29-2008 11:19

Támadás sikertelenség

Sziasztok

Kezdőlévén belebotlottam valamibe, amit nem értek. Keresgéltem a súgóban, a fórumban, de nem találtam oylasmit ami megmagyarázta volna, ugyhogy kérdezek :) Valószinü elég lámaságot, de akkor is már bosszant :P

Élőhalott vagyok. Miért van az hogy betámadok egy országot, s mindig az irja ki, hogy a támadás sikertelen, holott, se nekem (ezt értem élőhalott lévén) se az ellenfélnek nincs vesztesége. Pedig ugy érzem elegendő sereg mennyiséget viszek ahoz hogy akár valami kis siekrt is elérjek.

Válaszokat köszönöm.

Ati 04-29-2008 16:17

Quote:

Originally Posted by Brazil (Post 172133)
Sziasztok

Kezdőlévén belebotlottam valamibe, amit nem értek. Keresgéltem a súgóban, a fórumban, de nem találtam oylasmit ami megmagyarázta volna, ugyhogy kérdezek :) Valószinü elég lámaságot, de akkor is már bosszant :P

Élőhalott vagyok. Miért van az hogy betámadok egy országot, s mindig az irja ki, hogy a támadás sikertelen, holott, se nekem (ezt értem élőhalott lévén) se az ellenfélnek nincs vesztesége. Pedig ugy érzem elegendő sereg mennyiséget viszek ahoz hogy akár valami kis siekrt is elérjek.

Válaszokat köszönöm.

Egy újabb ok, ami miatt kezdőknek nem igazán ajánlom az élőhalottat. Javaslom, hogy lépj szövetségre, hogy tisztában legyél valamennyire az ellenfeleid felépítésével, mert látatlanban nagyon nehéz támadni.

Pepa 04-29-2008 16:20

Quote:

se nekem (ezt értem élőhalott lévén) se az ellenfélnek nincs vesztesége.

Az, hogy az ellenek nincs vesztesége, két dolgot jelenthet: vagy hulla Ő is, vagy a védőértéke legalább 2x a Te támadó értékednek.. Ha nem kör végén támadsz, akkor kiszúrhatják a támadást és hívhatnak át szövetségi segítséget.

Valezius 04-29-2008 17:10

Quote:

Pedig ugy érzem elegendő sereg mennyiséget viszek ahoz hogy akár valami kis siekrt is elérjek.

Mivel még nem játszottál ezzel a játékkal nem igazán értem, hogyan érezheted, hogy mi elég, és mi nem :)

Princ 04-29-2008 17:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172214)
Mivel még nem játszottál ezzel a játékkal nem igazán értem, hogyan érezheted, hogy mi elég, és mi nem :)

Sok kezdőnek segítene, ha nem egy kamu ori lenne az alap. Inkább lenne bent nulla vari és toli, mint tíz. Így rossz következtetésre jutnak és ez még csak nem is az ő hibájuk.

Redback 04-30-2008 19:12

Olyan van, hogyha kétszeres a támadóerő, akkor nincs vesztesége a támadónak a csatában?

Andrew 04-30-2008 19:13

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 172375)
Olyan van, hogyha kétszeres a támadóerő, akkor nincs vesztesége a támadónak a csatában?

Nem, csak a védő úszhatja meg veszteség nélkül.

Remedy 04-30-2008 19:48

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 172376)
Nem, csak a védő úszhatja meg veszteség nélkül.

Kivéve a gyevi bírót! (elohalott) :)

Tsobi 04-30-2008 19:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 172378)
Kivéve a gyevi bírót! (elohalott) :)

OFF/ Remy,honnan szereztél ékezetet? :))

J.Ati 04-30-2008 20:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 172379)
OFF/ Remy,honnan szereztél ékezetet? :))

Tééényleg:D
Talán vett egy új billentyűt:rolleyes::D

All times are GMT +1. The time now is 11:40.