![]() |
Gnóm tekiíró szövetség
Azért írok, mert nem tudok jó éplistát összerakni 200 hekin egy tekiíró gnómnak. 4 gnóm állna össze tekit írni, ehhez kéne segítség (vagyis könyvtár, barakk, kocsma meg templom arány).
Nem szeretnénk bántani senkit, de azt se szeretném ha minket bántani tudnának. Előre is köszönöm a segítséget. |
ha 4 gnóm van, akkor olyan sok könyvtárra nincs szükség, mert egymásnak is írjátok a tekit...én 200 hekire 4 gnóm tudósnak valami ilyet csinálnék:
35 ház 94%-os foglalkoztatottság 20 barakk 19 torony...mind fullos íjász 10 templom: 1500 vari 10 kocsma: 600 toli 16 tanya- túltermelés egy picivel nincs raki 90 könyvtár nem nagyon fognak piszkálni, mert hamarabb elmész szabira, minthogy odáig öljenek, hogy ne tudd felrakni a könyvtárkulkcsot |
Ha az 5/W-ben vagy, akkor simán el lehet élni 60% könyvtárral. Eddig nekem ott nem volt bajom ilyen felállással, és az egész szövetség ilyen. Vannak akik jönnek fosztani 2milláért, de nem jellemző.
Ha gáz lenne, akkor átépítenék, de eddig nem volt rá szükség 3hónap alatt! |
Modelleztem Vityu 60%- os gnómját, íme:
(tudóssal természetesen) 34 ház -98%-os foglalkoztatottság 10 barakk 600 íjász toronyban 10 torony 7 templom: 1050 vari 7 kocsma: 420 toli 12 tanya ---- 6 bála túltermelés 120 könyvtár bár szerintem a 45%- os biztonságosabb :D ,de ha 60%, akkor én így csinálnám. |
Quote:
|
Quote:
a biztonságot ezekre értettem, igen, mert a hadi akciók pl viszik le a katmorált, és az úgy már nem olyan szép :D és mivel nem szórakozik piaccal, mert miért tenné, hacsak nem üzletelni akar, akkor elképzelhető, hogy annyian ölnék a varikat, hogy ha egy kicsit nem figyel, márpedig egy tekiíróra nem nagyon szoktak figyelni az emberek, akkor bukhat pár tekit. |
de nem mondtam, hogy 60%-os könyvtárral az embert szét fogják szedni, meg hogy harmatgyenge, azt írtam, hogy a nagyobb védelmű biztonságosabb.
Nem értem, mit kifogásolsz ezen. |
Azért 36körönként mindenki benéz egyszer a tekercsírójára! Ha addig fel van rakva a kulcs, akkor nincs vész, mert ha visszajön és látja, hogy 300varázslóját leölték pl, és nem fog felmenni addig a kulcs, akkor vagy felrakja 20körre, és azalatt csinál pénzt, hogy vsszavegye a varázslókat, esetleg képezzen, vagy elmegy szépen szabira. Annyira sokmindent így nem ehet bukni! Szvsz
|
Quote:
|
Eddig két dolgot nem értek. Az egyik hogy miért akkora probléma a variölés, mikor rövidtávra akár 200 varival is felmegy a kulcs, nem muszáj azt 36-ra állítani.
A másik meg, hogy a tudós szemnek 60% könyvtár mellett mi értelme. Majdnem a semmihez adódik hozzá az 5%. Más kérdés persze, ha az ori később szerepelni is fog a játékban, de tekiírásra sztm kényelmesebb a kereskedő. |
All times are GMT +1. The time now is 09:28. |