![]() |
Lehetséges, hogy nem látok mindent az Explorerrel
Ma az egyik havernál rá néztem a fórumra, és elcsodálkoztam. Az egyik általam is követett témában (Nonszensz … autósoknak) szokatlan beírásokat láttam. Először arra gondoltam, hogy azért van, mert ezek új beírások, de itthon is ránéztem a témára és sehol sem találtam a furcsa szövegrészeket.
A srácnak azt hiszem Mozillája van. A " furcsa szövegrészek" pedig piros betűvel írt idézetek voltak. A kérdés az, hogy ez beállítási gond, vagy pedig böngésző sajátosság? |
Nem lehet, hogy az aláírásokat láttad, ami otthon ki van kapcsolva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Igazatok van az aláírás lesz. Kipróbáltam milyen bekapcsolva. Gyorsan ki is kapcsoltam. Élvezhetetlen, így számomra a fórum.
|
Ne tedd próbára akiben bízol. Így sohasem leszel embergyűlölő. *** Pierrot (868) *** .:Holdudvar:. (#506674) Büszke szemmel nézzük Nimród király fényét, Az égen győzi le örök ellenségét. Csodaszarvasunknak követjük futását, Hunort, s Magyart hívó égi vágtatását. _______________________ nem vmi ilyesmit láttál véletlenül? Ez N.a.t aláírása, de csak kb tudtam megcsinálni... |
Quote:
Igen, valószínűleg az aláírást láttad, ami a te gépeden ki van kapcsolva. A több soros idézet pedig nem egyedi, szerintem jó ötlet, én például némi hazaszeretetet és kultúrát szeretnék közvetíteni vele, és a figyelmes olvasó bepillantást nyerhet vele az egyéniségembe :P Nem hibáról van szó, ha bekapcsolod a beállításokban az aláírás és logó megjelenítését nálad is látszik majd. Ha meg zavar akkor nem kapcsolod be. Ez ilyen egyszerű :) Egyébként a fórumozok jelentős része használ versidézetet aláírás gyanánt. Nekem egy egy versidézet még mindig szimpatikusabb, mint reklám hegyek vagy éppen értelmetlen szavak egymás mögé írt tömkelege. Egyéb kérdés? ;) |
Tehát megfejtettem! :D Lehet gratulálni! :D
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:35. |