Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Sim City 4 Deluxe Edition (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2897)

Druida 04-05-2008 18:09

Sim City 4 Deluxe Edition

Sziasztok, ezt a témát a SimCity 4 rajongóinak készítettem :)
itt lehet kérdezni egymástól, remélem válasz is lesz :P

Druida 04-05-2008 18:10

Nekem első kérdésem... Mért van az hogy a csatornák folyton eltörnek vagy mittomén mi történik, és újat kell a helyére rakni? :confused:
a legújabb városomban órák óta ez megy :S

Tsobi 04-05-2008 18:17

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 168563)
Nekem első kérdésem... Mért van az hogy a csatornák folyton eltörnek vagy mittomén mi történik, és újat kell a helyére rakni? :confused:
a legújabb városomban órák óta ez megy :S

Eltörnek? Hogyhogy eltörnek?
Szerintem az lehet a gond,hogy nincs bennük nyomás. Ilyenkor szivattyúkat kell telepíteni a vonal mentén.

Druida 04-05-2008 20:45

igen, építek szivattyúkat, meg minden ok, ezt tudom hogy kell. de egyszer csak feljön ez a "fontos esemény"-t jelölő-piros széle lesz a képernyőnek-remélem tudod miről beszélek-és kiírja ilyen piros betűkkel, hogy mittomén mit :D
és odadob a csőhöz, ahol csőtörés van. és akkor ugye elkezd feltörni a víz, és ha kicserélem a csövet, akkor abbahagyja, de máshol kezdődik újra:(:cool:

kicsit idegesítő, hogy újra és újraeltörik a cső, és nem tudok semmitse csinálni :cool:
már próbáltam hosszabítani a vízvezetéket, kicserélni azt a vízpumpát meg minden... neked még nem volt ilyen?

Tsobi 04-05-2008 21:24

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 168576)
igen, építek szivattyúkat, meg minden ok, ezt tudom hogy kell. de egyszer csak feljön ez a "fontos esemény"-t jelölő-piros széle lesz a képernyőnek-remélem tudod miről beszélek-és kiírja ilyen piros betűkkel, hogy mittomén mit :D
és odadob a csőhöz, ahol csőtörés van. és akkor ugye elkezd feltörni a víz, és ha kicserélem a csövet, akkor abbahagyja, de máshol kezdődik újra:(:cool:

kicsit idegesítő, hogy újra és újraeltörik a cső, és nem tudok semmitse csinálni :cool:
már próbáltam hosszabítani a vízvezetéket, kicserélni azt a vízpumpát meg minden... neked még nem volt ilyen?

Lehet,hogy a terepviszonyokkal van gond.

Elég nagy a valószínűsége,hogy a fontos eseményeknél kiírja,hogy mi is a gond és hogyan tudod megoldani,illetve hogy miért történik ez. Ha tudsz angolul,akkor ez nem jelent gondot,ha nem,akkor mesin küldd át,megbeszéljük :)

Goldy 04-06-2008 17:40

Druida: alulfinanszírozott a csatornáid karbantartása, emeld fel nem fognak eltörni:)

Tsobi 04-06-2008 17:54

Kódokat ehhez a játékhoz nem lehet letölteni? :p

Remedy 04-06-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168697)

Ilyen egy igazi jatekos nem kerdez :)

Tsobi 04-06-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 168700)
Ilyen egy igazi jatekos nem kerdez :)

Öö .. izé .. édesanyám kérdezi ;) :p

Goldy 04-06-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168697)

Ehhez is vannak cheat-ek de öli a jétékélményt. Inkább egy jó strat leírást keress:)

All times are GMT +1. The time now is 13:01.