![]() |
Sim City 4 Deluxe Edition
Sziasztok, ezt a témát a SimCity 4 rajongóinak készítettem :)
itt lehet kérdezni egymástól, remélem válasz is lesz :P |
Nekem első kérdésem... Mért van az hogy a csatornák folyton eltörnek vagy mittomén mi történik, és újat kell a helyére rakni? :confused:
a legújabb városomban órák óta ez megy :S |
Quote:
Szerintem az lehet a gond,hogy nincs bennük nyomás. Ilyenkor szivattyúkat kell telepíteni a vonal mentén. |
igen, építek szivattyúkat, meg minden ok, ezt tudom hogy kell. de egyszer csak feljön ez a "fontos esemény"-t jelölő-piros széle lesz a képernyőnek-remélem tudod miről beszélek-és kiírja ilyen piros betűkkel, hogy mittomén mit :D
és odadob a csőhöz, ahol csőtörés van. és akkor ugye elkezd feltörni a víz, és ha kicserélem a csövet, akkor abbahagyja, de máshol kezdődik újra:(:cool: kicsit idegesítő, hogy újra és újraeltörik a cső, és nem tudok semmitse csinálni :cool: már próbáltam hosszabítani a vízvezetéket, kicserélni azt a vízpumpát meg minden... neked még nem volt ilyen? |
Quote:
Elég nagy a valószínűsége,hogy a fontos eseményeknél kiírja,hogy mi is a gond és hogyan tudod megoldani,illetve hogy miért történik ez. Ha tudsz angolul,akkor ez nem jelent gondot,ha nem,akkor mesin küldd át,megbeszéljük :) |
Druida: alulfinanszírozott a csatornáid karbantartása, emeld fel nem fognak eltörni:)
|
Kódokat ehhez a játékhoz nem lehet letölteni? :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |