![]() |
gabona/búza/étel/bála egységesítése
Sziasztok!
Ugyan lényegében semmit sem érintene, de ha már a tekercseket megvariálták, hogy a piacon és a tanácsadókban ugyanaz legyen (vagy volt valami hasonló), akkor miért ne lehetne ezt is?? A felvetés a következő: A gabona/búza/étel szavakat egységesíteni, mert most igencsak...hmm...össze van kutyulva:) A felső csíkon és a gömbön: étel szerepel tanácsadók-raktár, piac, tudománytekercsek-mezőgazdaság: gabona szerepel tanácsadók-ételfogyasztás: étel és bála szerepel súgó-épületek-tanya: élelem szerepel súgó-épületek-raktár: gabona szerepel Máshol még nem nagyon néztem, de ezek biztosak :) Tényleg csak nagyon-nagyon részletkérdés, de ha más is egységesítve lett, akkor ez miért ne?? Vélemények?? |
Quote:
|
Nem igazán értem... mi is a különbség a piac és a tanácsadó között amit meg kellene variálni?
|
Quote:
Azt, hogy máshogy van kiírva az, hogy gabona (vagy búza, bála, étel, élelem stb.)...de nem csak a piac és a tanácsadók között :) |
Quote:
a bála az a mértékegység ne nevezzük át gabonára:) |
Na jó, szerintem se legyen bála, legyen étel. Az szebb:)
A piacon eladtál 12335 étel gabonát 100 arany áron... Ez tök jó lenne:D:D:D Egyébként nem nagyon értem a felvetést. |
Betelgeuse :
Quote:
|
Quote:
ON: Egyébként nem erről volt szó, hogy mindenhol legyen étel :) hanem hogy ne legyen mindehol különböző, legyen egységes! |
Quote:
A magyar nyelv attól szép, hogy rengeteg szó van benne, így változatosan tudunk beszélni. Nem hiszem, hogy korlátozni kellene ezt olyan helyeken ahol a játékmenetre nincs hatással mert nem megtévesztő. ( hol ír búzát?) A játékosok többféleképpen használják az egyes kifejezéseket. Gabonára mondunk búzát, fegyverre puskát, fémre vasat és így tovább. Se szeri se száma a hódos szlengkifejezéseknek, amik adott esetben tényleg megtévesztőek lehetnek( ennek megfelelően a súgóban pl nem szerepelnek ilyenek). Úgyhogy a magam részéről továbbra is értelmetlennek tartom a felvetést. |
Én örülnék ha az étel eltörlésre kerülne olyan snassz kifejezés :D
|
All times are GMT +1. The time now is 11:26. |