![]() |
Igazából egy apró hiba, nem tudom, hova írjam
Bocsi ATI, hogy ide írok ilyet, de a keresésnél az összetett keresésben, az összetett szempontok mentésekor felfedezni véltem egy betűhibát, mely így szól:
"Keresési beállítások ELENTVE" tényleg bocsi, hogy témát nyitottam neki,és hogy itt, de a hibajelzésekbe nem írhatok, remélem nem nagy gond, csak gondoltam szólok /meg nem tudom, hogy a support foglalkozik-e vele.../ tényleg nem nagy hiba, mielőtt valaki kukacoskodónak tartana, nem vagyok az, csak ha már észrevettem, jelzem köszi, hogy végigolvastátok...ha végigolvastátok :) |
Igazából egy apró hiba, nem tudom, hova írjam
Bocsi ATI, hogy ide írok ilyet, de a keresésnél az összetett keresésben, az összetett szempontok mentésekor felfedezni véltem egy betűhibát, mely így szól:
"Keresési beállítások ELENTVE" Tényleg bocsi, hogy témát nyitottam neki,és hogy itt, de a hibajelzésekbe nem írhatok, remélem nem nagy gond, csak gondoltam szólok. /meg nem tudom, hogy a support foglalkozik-e vele.../ Tényleg nem nagy hiba, mielőtt valaki kukacoskodónak tartana, nem vagyok az, csak ha már észrevettem, jelzem. Ha gondolod ATI, miután elolvastad, törölheted is a témát, nem haragszok meg :):), de tényleg nem tudtam,hol szóljak. |
ááá. ez kétszer lett feladva..:S
|
Az emberek hogy meg vannak félemlítve :)
|
Volt már hasonló téma ahova ez mehetett volna,de azért jó hogy most lett két téma nyitva:)
nézd meg :p |
Quote:
:P |
Quote:
tényleg...akkor bocsi...pedig keresgéltem:S |
Quote:
|
mindegy mostmár..nem fogom oda is beírni, ha itt már sikerült ennek a nagy volumenű ügynek kétszer is megnyitnom a témát :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:14. |