Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Általános beszélgetésre vágyok!Miről vippeljem az orim? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2855)

J.Ati 03-21-2008 02:47

Általános beszélgetésre vágyok!Miről vippeljem az orim?

Lehet s(z)avazni is-:)
Ki miről vipel? meg egyéb hasonló dolgok:)
Én t-fosline vagyok:)

Van pár lehetőség:

1. SMS (t-fosline,pannon,vodafone)
2. PayPal fizetés, bankkártyás fizetés PayPal rendszeren keresztül
3. Bankkártyás fizetés WorldPay rendszeren keresztül
4. Banki átutalás, banki befizetés, postai befizetés

Szóval,eddig én sms-t löktem:)

Ki,hogy,mit,hogyan?_:)

Tsobi 03-21-2008 06:14

Nekem általában sms-ben (VIP) fizetnek az orikért,a hálózatok széles skáláján :)
Mikor még magam csináltam,akkor szigorúan Pannon irányból sms.

Ati 03-21-2008 09:47

Mindegyiknek megvan a maga előnye, mindegyiknek megvan a maga hátránya.

Igazából nem tudok egyet sem kiemelni, ami azért lenne jobb a többinél, mert soha semmi gond nem volt vele.

De azt gondolom, hogy ezt bele kell kalkulálni, ahogy a busz is lerobbanhat, vagy áramszünet lehet a közértben.

Synkel 03-21-2008 10:05

Régebben SMS, pannonról, de nemrégiben szereztem egy dombornyomott bankkártyát, azóta azzal a WorldPay-en keresztül. Szeretem, mert a Cuceritoros orimat is tudom vele vipelni.

Andrew 03-21-2008 11:25

Én payPalról vipelek... halálosan egyszerű és gyors :) ráadásul még az sms-t sem cseszhetem el :D:D

Synkel 03-21-2008 11:38

Bocs, hogy beleoffolok a topicba, de végülis tartozhat akár ide is a téma. Mivel pár perce eszembe jutott, hogy van nekem egy orim németben is, tettem arra is egy vipt. Meglepett, hogy 2* annyiba kerül mint a románra, ráadásul most körbenézegettem, és nem találtam erre a magyarázatot, pedig érdekelne.

Andrew 03-21-2008 11:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 166268)
Bocs, hogy beleoffolok a topicba, de végülis tartozhat akár ide is a téma. Mivel pár perce eszembe jutott, hogy van nekem egy orim németben is, tettem arra is egy vipt. Meglepett, hogy 2* annyiba kerül mint a románra, ráadásul most körbenézegettem, és nem találtam erre a magyarázatot, pedig érdekelne.

A nyugatiak burzsujabbak mint mi, ergó a drágább vipet is megengedhetik :D:D
És tényleg :p

Synkel 03-21-2008 11:45

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 166270)
A nyugatiak burzsujabbak mint mi, ergó a drágább vipet is megengedhetik :D:D
És tényleg :p

Irigyelem őket:)
Én meg asszem megyek vissza szabira, a vip miatt legalább a pontlistán rajta leszek, mégpedig igen előkelő helyen:D

Tsobi 03-21-2008 14:20

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 166271)
Irigyelem őket:)
Én meg asszem megyek vissza szabira, a vip miatt legalább a pontlistán rajta leszek, mégpedig igen előkelő helyen:D

Der Zauber war erfolgreich. Du hast folgende Informationen herausgefunden:

Synkel Endwertung: 51 / 51 :D

Swiss 03-21-2008 15:33

Ha már fizetés meg XXI. század akkor valami bankkártyás, tiszta dolog biztonságos, gyors (kevesebb ideig tart egy évre VIP tagságot szerezni mintha elküldenéd azt az X SMS-t) nem ronthatod el sem az SMS fogadó számát, sem az orid sorszámát nem utasítják vissza azért mert nem megfelelő a formátum, egyszerűen nem lehet hibázni.

Három dolog kell hozzá:

i net (ori a hódban)
ii creditcard (nem debit vagy telefonkártya, melyeket bankkártyának csúfolnak)
iii + persze fedezet

Paypalt használom eddig gond nélkül!

Jó lehet a másik is azt nem ismerem, gondolom nem sokban különbözhet.

Ha félsz, hogy nem biztonságos még mindig ismerek egy-két trükköt, hogy esélye se legyen visszaélni, és nem is sokkal drágább mint védelem nélkül! Ha a hódhoz hasonlítom a tolis befér, de annyit tud vinni mint egy jól felépített hullától mínusz nullát.

All times are GMT +1. The time now is 16:30.