![]() |
Általános beszélgetésre vágyok!Miről vippeljem az orim?
Lehet s(z)avazni is-:)
Ki miről vipel? meg egyéb hasonló dolgok:) Én t-fosline vagyok:) Van pár lehetőség: 1. SMS (t-fosline,pannon,vodafone) 2. PayPal fizetés, bankkártyás fizetés PayPal rendszeren keresztül 3. Bankkártyás fizetés WorldPay rendszeren keresztül 4. Banki átutalás, banki befizetés, postai befizetés Szóval,eddig én sms-t löktem:) Ki,hogy,mit,hogyan?_:) |
Nekem általában sms-ben (VIP) fizetnek az orikért,a hálózatok széles skáláján :)
Mikor még magam csináltam,akkor szigorúan Pannon irányból sms. |
Mindegyiknek megvan a maga előnye, mindegyiknek megvan a maga hátránya.
Igazából nem tudok egyet sem kiemelni, ami azért lenne jobb a többinél, mert soha semmi gond nem volt vele. De azt gondolom, hogy ezt bele kell kalkulálni, ahogy a busz is lerobbanhat, vagy áramszünet lehet a közértben. |
Régebben SMS, pannonról, de nemrégiben szereztem egy dombornyomott bankkártyát, azóta azzal a WorldPay-en keresztül. Szeretem, mert a Cuceritoros orimat is tudom vele vipelni.
|
Én payPalról vipelek... halálosan egyszerű és gyors :) ráadásul még az sms-t sem cseszhetem el :D:D
|
Bocs, hogy beleoffolok a topicba, de végülis tartozhat akár ide is a téma. Mivel pár perce eszembe jutott, hogy van nekem egy orim németben is, tettem arra is egy vipt. Meglepett, hogy 2* annyiba kerül mint a románra, ráadásul most körbenézegettem, és nem találtam erre a magyarázatot, pedig érdekelne.
|
Quote:
És tényleg :p |
Quote:
Irigyelem őket:) Én meg asszem megyek vissza szabira, a vip miatt legalább a pontlistán rajta leszek, mégpedig igen előkelő helyen:D |
Quote:
Synkel Endwertung: 51 / 51 :D |
Ha már fizetés meg XXI. század akkor valami bankkártyás, tiszta dolog biztonságos, gyors (kevesebb ideig tart egy évre VIP tagságot szerezni mintha elküldenéd azt az X SMS-t) nem ronthatod el sem az SMS fogadó számát, sem az orid sorszámát nem utasítják vissza azért mert nem megfelelő a formátum, egyszerűen nem lehet hibázni.
Három dolog kell hozzá: i net (ori a hódban) ii creditcard (nem debit vagy telefonkártya, melyeket bankkártyának csúfolnak) iii + persze fedezet Paypalt használom eddig gond nélkül! Jó lehet a másik is azt nem ismerem, gondolom nem sokban különbözhet. Ha félsz, hogy nem biztonságos még mindig ismerek egy-két trükköt, hogy esélye se legyen visszaélni, és nem is sokkal drágább mint védelem nélkül! Ha a hódhoz hasonlítom a tolis befér, de annyit tud vinni mint egy jól felépített hullától mínusz nullát. |
All times are GMT +1. The time now is 16:30. |