Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   A súgó értelmezése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2848)

Dawe 03-19-2008 05:54

A súgó értelmezése

Első hsz-ként azzal kezdeném, hogy valaki tudja-e, hogy a szövetséges által küldött - védekezésre vagy támadásra az mindegy - sereget is bele kell-e számolni a vérszomj/védelem varázslatokba vagy sem? A súgó azt írja, hogy a faji sajátosságok, a tudományos fejlettség (tekercsek), "stb" mind-mind számít.
Így pontosíthatjuk a kérdést: az "stb"-be beletartoznak az aktuális varászlatok is?

Előre is köszönöm a választ!

[HTPA]GeeForce 03-19-2008 07:41

Bele kell.

Tehát ha Te indítasz egy sereget valaki ellen, amelyik seregben vannak aktonák a szövetségesedtől is (magyarul hívtál szövetségi segítséget), akkor minden számolandó a Te országod adataival.

Tehát ha van 5000 elited, és a szöcidtől jött mellé 2500, akkor úgy számolj, mintha 7500 elited lenne. A te adataid (tekercs, mágia, stb....) fognak érvényesülni.

[HTPA]GeeForce 03-19-2008 07:43

Úgy tudom, védekezésnél is. Tehát ha fent van a védelem varázslatod, akkor a szövetségestől hívott egységekre is érvényes lesz. A tekid is, meg mindened. Ha jól tudom, még a helyzeted is. Tehát ha a szövetségesed alattad van, és a támadó köztetek van, akkor a szövetségestől kapott védőkre (katona, védő, íjász, lovas, elit) is az érvényes, hogy az ellenség felfelé támad. Hiába van a szövetségesed az ellenfél alatt. ha te felette vagy, akkor alulról fog csapódni az egész védelembe.

Dawe 03-19-2008 08:15

Tehát gondolom, hogy a hírnevet is "utánam", pontosabban az után kapja, hogy én felfelé vagy lefelé támadok-e.
Mindenesetre köszönöm szépen a választ!

[HTPA]GeeForce 03-19-2008 08:36

He? Ezt nem értem.Ha te támadsz, csak te kapsz hírnevet. Ha téged támadnak, csak az kap, aki téged megtámadott. Sorry, de nem értem ezt a hírneves dolgot. :(

Dawe 03-19-2008 16:53

Lehet rosszul fogalmaztam, de akkor írok egy új kérdést:
A szövetséges által küldött ország is kap hírnevet?

Tsobi 03-20-2008 00:05

Quote:

Originally Posted by Dawe (Post 166051)

Megint rosszul fogalmaztál,ha nem rosszabbul :p
A lényeg,hogy értem és a válasz: nem.

Kutyuleee 03-20-2008 12:08

Quote:

Originally Posted by Dawe (Post 166051)

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166112)
Megint rosszul fogalmaztál,ha nem rosszabbul :p
A lényeg,hogy értem és a válasz: nem.

((ha nem megint rosszul fogalmazott, a kérdésére a válasz igen
(a szövetséges által küldött ország hírnevet kap, sőt normálban még egy kis piros üzit is a fórumra:D))

Amúgy meg ha a szövetséges által küldött seregre gondolsz, akkor már Tsobi leirta az igazságot: nem

Dawe 03-20-2008 14:30

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
"A szövetséges által küldött ország", az meg mi? De látom elég kreatív, jó értelmezőképességű egyén van itt a fórumon, úgyhogy megértitek, amit kérdezni akarok (illetve értettétek és akartam).
Köszönöm a választ!

All times are GMT +1. The time now is 18:18.