![]() |
A súgó értelmezése
Első hsz-ként azzal kezdeném, hogy valaki tudja-e, hogy a szövetséges által küldött - védekezésre vagy támadásra az mindegy - sereget is bele kell-e számolni a vérszomj/védelem varázslatokba vagy sem? A súgó azt írja, hogy a faji sajátosságok, a tudományos fejlettség (tekercsek), "stb" mind-mind számít.
Így pontosíthatjuk a kérdést: az "stb"-be beletartoznak az aktuális varászlatok is? Előre is köszönöm a választ! |
Bele kell.
Tehát ha Te indítasz egy sereget valaki ellen, amelyik seregben vannak aktonák a szövetségesedtől is (magyarul hívtál szövetségi segítséget), akkor minden számolandó a Te országod adataival. Tehát ha van 5000 elited, és a szöcidtől jött mellé 2500, akkor úgy számolj, mintha 7500 elited lenne. A te adataid (tekercs, mágia, stb....) fognak érvényesülni. |
Úgy tudom, védekezésnél is. Tehát ha fent van a védelem varázslatod, akkor a szövetségestől hívott egységekre is érvényes lesz. A tekid is, meg mindened. Ha jól tudom, még a helyzeted is. Tehát ha a szövetségesed alattad van, és a támadó köztetek van, akkor a szövetségestől kapott védőkre (katona, védő, íjász, lovas, elit) is az érvényes, hogy az ellenség felfelé támad. Hiába van a szövetségesed az ellenfél alatt. ha te felette vagy, akkor alulról fog csapódni az egész védelembe.
|
Tehát gondolom, hogy a hírnevet is "utánam", pontosabban az után kapja, hogy én felfelé vagy lefelé támadok-e.
Mindenesetre köszönöm szépen a választ! |
He? Ezt nem értem.Ha te támadsz, csak te kapsz hírnevet. Ha téged támadnak, csak az kap, aki téged megtámadott. Sorry, de nem értem ezt a hírneves dolgot. :(
|
Lehet rosszul fogalmaztam, de akkor írok egy új kérdést:
A szövetséges által küldött ország is kap hírnevet? |
Quote:
A lényeg,hogy értem és a válasz: nem. |
Quote:
Quote:
(a szövetséges által küldött ország hírnevet kap, sőt normálban még egy kis piros üzit is a fórumra:D)) Amúgy meg ha a szövetséges által küldött seregre gondolsz, akkor már Tsobi leirta az igazságot: nem |
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
"A szövetséges által küldött ország", az meg mi? De látom elég kreatív, jó értelmezőképességű egyén van itt a fórumon, úgyhogy megértitek, amit kérdezni akarok (illetve értettétek és akartam). Köszönöm a választ! |
All times are GMT +1. The time now is 18:18. |