![]() |
Körváltások
Tapasztalt-e valaki bármi szokatlant az utóbbi 1-2 hétben a körváltások kapcsán? (Konkrétan azóta, hogy a "fircsaságok" témában ez felmerült.) Bármely csoportban, bármely változatában a Hódítónak.
|
Magyar Anarch 2/D-ben nem.
Magyar Anarch 3/H-ban nem. Magyar Anarch 4/M-ben nem. Magyar Anarch 5/Y-ban nem. Magyar Normál 2/B-ben nem. Magyar Gyors 5/U-ban nem. Angol Normál 1/A-ban nem. Angol Normál 3/G-ben nem. Angol Normál 5/V-ben nem. Még vagy 15 helyen van orim, de oda nem néztem be az elmúlt 1 hónapban. Remélem segítetetm valakinek valamiben. :D |
Nem tudom ide sorolható-e, de beütött egy olyan sereg, aminek a számítások szerint nem kellett volna beütnie.
|
Quote:
|
leheletnyi dolog, hogy A-ban óra 2kor lehet vmit is csinálni, így 58 perces a kör, míg lent van ahol teljesen 59, ált. meg 58,5 percesek.
de tényleg csak leheletnyi. |
Quote:
|
a lehetnyiken jót mosolyogtam :)
|
Az A-ban volt gond egy párszor a kaja és fegyverkivétel elmaradása miatt 3 v. 4 alkalommal, de a legutolsó eset is legalább 1 hetes,(inkább régebbi), vagyis egyelöre azt mondhatom akármit csináltatok a probléma orvoslására, ugy tünik bevált.
|
most már másodszor futok bele ebbe a témába :)
Ati, bögd már ki lécci végre, mit kellett volna látnunk??? :D már napok óta furdalja az oldalam a kiváncsiság, mit nem vettünk észre :D |
Azt, hogy 1/A csoportban kimaradnak a körváltások. Legalábbis ebből idnult ki talán hetekkel ezelőtt az egész.
|
All times are GMT +1. The time now is 13:59. |