![]() |
Népességi szaporulat
Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem hogy mitől függ hogy milyen gyorsan töltödnek fel a házak lakossal.
Milyen tényezőktől függ? :confused: A súgó a morált és a kórházakat említi csak. Tud valaki ennél konkrétabbat mondani? Pl.: Alapból az össz házférőhely 1,5%-a 100% morál mellett, 300 lakosonként +1 kórház ad +1%-ot, így szumma 2,5% lesz a bevándorlás... de ha vihar van, akkor ennyivel csökken, ha betegség is van akkor ennyivel és ennyivel... Szóval kéne a pontos képlete, valami tapasztalt játékos tudna benne segíteni? (Esetleg Ati, bár ő sztem szándékosan nem fog, aztán kitudja, lehet hogy mégis :) ) |
szerintem a pontos képletet csak ő tudja..ő meg úgse mondja el..de próba szerecsen..lehet jó kedvében van..:p
|
Idézet a súgóból:
"minél magasabb a morálod, annál több új ember költözik országodba körönként." Értelemszerűen ha nincs helyed, akkor nem jönnek, ezen felül lásd varázslatok súgó a varázslatok hatásait (például vihar), lásd építés súgó az egyes épületek hatásait (például kórház). |
Quote:
|
Mert ha van 1 helyed, akkor több jön mint 1, de ha nincs helyed, akkor nem fog jönni ember 1 darab se, sőt inkább elmennek. sztem
|
Ati ezzel semmi újat nem mondtál :(
Láma és Half meglátása viszont máris sokmindet elárult róla ;) |
Asszem rájöttem a képletre :D
|
Ha mondanék újat, az benne lenne a súgóban. :) Ami nincs benne, azt nem mondom, az nem véletlenül nincs benne. :)
|
Ilyen egy teljesen korrekt, diplomatikus válasz:D
|
All times are GMT +1. The time now is 20:33. |