Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Top játékok PC-re (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=278)

Ati 02-24-2006 09:24

Top játékok PC-re

Sziasztok!

Ki mivel játszik mostanában?

Ezt a topicot azért nyitottam, mert elkezdtem nézegetni, hogy milyen játékok kaphatók mostanság, és semmi olyat nem találtam, ami akárcsak egy kicsit is érdekes lenne. :) Ezért érdekelne, hogy ki mivel játszik mostanában, és mi a véleménye róla. :D

Gyula 02-24-2006 10:15

Quote:

Originally Posted by Ati
Sziasztok!

Ezt a topicot azért nyitottam, mert elkezdtem nézegetni, hogy milyen játékok kaphatók mostanság, és semmi olyat nem találtam, ami akárcsak egy kicsit is érdekes lenne. :) Ezért érdekelne, hogy ki mivel játszik mostanában, és mi a véleménye róla. :D

Én most csak a hódítóval játszom, ha épp nem kell leverni senkit akkor unalmamban passziánsz vagy snapszer :p

Ha mindez nem elég, akkor MOHAA és Call of Duty :)

Senki 02-24-2006 11:01

én mostanában a System Shock 2-t vettem elő, a Civ3-at meg a Crimson Skiest. (régebbi játékok, de szeretem őket) ami stratégia és a legjobb szerintem aza Close Combat 4 (második világháborús :p) Egy baj van vele, hogy XP-t nem szereti, szóval csak annak ajánlom akinek nem az van, vagy van nem XP oprendszere is :D

Remedy 02-25-2006 16:52

Quote:

Originally Posted by Ati
Sziasztok!

Hat pontosits hogy milyen tipusu jatek erdekelne(rpg, rts, fps, sport, technikai, arcade, fantasy, hack & slash, point and click, stb...)

es mennyira uj(feleven belul, vagy regebbi...)

Ati 02-25-2006 17:01

Semmi -- számomra -- használhatót nem találtam. :D rpg jöhet, vmi fps is jöhet akár, valami kalandjáték is jöhet, esetleg valami kis világépítős. :D A többi sztem nem köt le, bár a fps se hiszem, hogy pár napnál tovább... :D

Davalon 02-25-2006 17:56

neverwinter nights, az első, 2 kiegészítő cd-vel. Az összes egybe megkapható 4 ezer ft-ért. Az év játéka volt asszem 2001-ben. (Ugyanaz a cég, mint amelyik a BG-t csinálta). D&D3 rendszerű, 3D-s, kiváló grafika, szuper hangulat. Mire végjátszod, megveheted a neverwinter nights 2-t, arról meg még keveset tudni, csak képeket látni róla.

Csokibácsi 02-25-2006 18:04

Quote:

Originally Posted by Davalon
neverwinter nights, az első, 2 kiegészítő cd-vel. Az összes egybe megkapható 4 ezer ft-ért. Az év játéka volt asszem 2001-ben. (Ugyanaz a cég, mint amelyik a BG-t csinálta). D&D3 rendszerű, 3D-s, kiváló grafika, szuper hangulat. Mire végjátszod, megveheted a neverwinter nights 2-t, arról meg még keveset tudni, csak képeket látni róla.

Ezt én is csak ajánlani tudom.

Ati 02-25-2006 23:09

Quote:

Originally Posted by Davalon
neverwinter nights, az első, 2 kiegészítő cd-vel. Az összes egybe megkapható 4 ezer ft-ért.

No akkor már csak az a kérdés, hogy mindezt hol. :D Csak kiegészítőt már találtam, de az nem sokat ér az alap játék nélkül. :D

szamóka 02-25-2006 23:30

Quote:

Originally Posted by Ati
No akkor már csak az a kérdés, hogy mindezt hol. :D Csak kiegészítőt már találtam, de az nem sokat ér az alap játék nélkül. :D

A Tescoban láttam a Neverwintert "all-in-one" kiadást. RPG fronton még a Fable-t tudom ajánlani, ha pedig szöszmötölni szeretnél, vagy eleged van a Hódítóból:D , akkor a Civilization 4 a te játékod.

Davalon 02-26-2006 07:14

Quote:

Originally Posted by Ati

TESCO vagy Cora.

All times are GMT +1. The time now is 00:10.