![]() |
Top játékok PC-re
Sziasztok!
Ki mivel játszik mostanában? Ezt a topicot azért nyitottam, mert elkezdtem nézegetni, hogy milyen játékok kaphatók mostanság, és semmi olyat nem találtam, ami akárcsak egy kicsit is érdekes lenne. :) Ezért érdekelne, hogy ki mivel játszik mostanában, és mi a véleménye róla. :D |
Quote:
Én most csak a hódítóval játszom, ha épp nem kell leverni senkit akkor unalmamban passziánsz vagy snapszer :p Ha mindez nem elég, akkor MOHAA és Call of Duty :) |
én mostanában a System Shock 2-t vettem elő, a Civ3-at meg a Crimson Skiest. (régebbi játékok, de szeretem őket) ami stratégia és a legjobb szerintem aza Close Combat 4 (második világháborús :p) Egy baj van vele, hogy XP-t nem szereti, szóval csak annak ajánlom akinek nem az van, vagy van nem XP oprendszere is :D
|
Quote:
es mennyira uj(feleven belul, vagy regebbi...) |
Semmi -- számomra -- használhatót nem találtam. :D rpg jöhet, vmi fps is jöhet akár, valami kalandjáték is jöhet, esetleg valami kis világépítős. :D A többi sztem nem köt le, bár a fps se hiszem, hogy pár napnál tovább... :D
|
neverwinter nights, az első, 2 kiegészítő cd-vel. Az összes egybe megkapható 4 ezer ft-ért. Az év játéka volt asszem 2001-ben. (Ugyanaz a cég, mint amelyik a BG-t csinálta). D&D3 rendszerű, 3D-s, kiváló grafika, szuper hangulat. Mire végjátszod, megveheted a neverwinter nights 2-t, arról meg még keveset tudni, csak képeket látni róla.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:10. |