![]() |
Vidikari Everestben 512mb-os, gpu-z-ben 256 mb-os.
Egy újabb témát nyitottam, elnézést, de most van időm rá.
Everest-ben a vidikarit 512 MB-osnak érzi, mondjuk a legtöbb progi. De van egy két progi, pl GPU-Z, ami 256-osnak. Hogy tudjam meg tutira hogy hanyas van benne? |
Quote:
vagy ha kiszeded a gépböl a karit és megnézed h mi van rá írva? |
vagy kiszeded a gépből, és megszámolod a modulokat rajta... az a biztos. (láttam már 64 MB-os karit, amire 128-as címke volt ragasztva. :( Már a boltokban sem lehet bízni. :()
|
Integrált VGA-t viszont csak fejlett barkácsolási érzékkel, és saját felelősségre szerelj ki a gépből :)
[HTPA]GeeForce: Boltokban sajnos egyre inkább a sima eladói szemlélet veszi át a helyét, a szakmai helyett. Előbbi rövid távon bejöhet, viszont hosszú távon csak az utobbinak szabadna létjogosultságának lenni, de ehhez kellene egy fejlettebb fogyasztói kultúra, ahol a kedves vevő merjen reklamálni, ha átverik a fejét. Viszont amíg a frissen vásárolt gépen 'rajtafelejtik' a Wint, kedves vevő nem fog szólni, ha kevesebb memóriát raknak a gépbe, feltéve, ha észreveszi egyáltalán. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Integrated NVIDIA® GeForce6-class graphics DX9.0 VGA, Pixel Shader 3.0, Max. shared memory 256MB :) |
Quote:
Csodámra is járnak a faluban a parasztok! |
Quote:
|
Én maradok a bedugható 1 gigás videókarinál. Egyébként az 512-es integráltra én is csodájára járnék. :D Az nem lehetett két fillér... :O
|
All times are GMT +1. The time now is 04:57. |