![]() |
Tekercskopás, mint esemény megjelenitése
A cím sztem elmond mindent.
pár érv.: -ugyanolyan országot érintő fontos esemény,mint más, mivel az ország veszit(het) az erejéből mivel emberek mehetnek el, kisebb a hadi/vari/toli bónusz, kevesebb férőhely a tornyokba stb... erre természetesen lehet válaszolni, hogy de miért nem hagytál bent többet??? persze, de a gyújtásnál is lehet mondani, hogy miért nem hagytál kisebb foglalkoztatottságot stb. mindenre lehetne ilyen kérdést feltenni, úgyhogy véleményem szerint nem ellenérv. -átláthatobb lenne a kezdők számára, hogy miért mentek el egységeik. -szintlépésnél nehezebben fordulhatna elő 2ös kopás,mert az embereket emlékeztethetné, hogy figyeljenek oda rá. |
Quote:
|
Quote:
|
támogatom. Lassan már többet matekozok itt a tekikopás miatt, mint annakidején az iskolában. A hód kevés idegesitö tevékenységei közül a dobogos, monoton, unalmas, ami játékélvezetet-élményt az örökös számolási kényszerével nem ad
|
Ha be lesz vezetve a folyamatos kopás,ahol minden körben az 1/19 -edet kopik a teki,akkor ez az újítás máris értelmét veszíti.
Akkor már inkább szóljon a HT akár kör közben is,hogy "haló,nincs elég lakitekid,így el fognak menni az egységek,ha nem csinálsz valamit". Az ötletet egyébként támogatom attól függetlenül,hogy én sohasem követem nyomon a kopást. Megnézem mikor jön vissza,ha ez éjszakába nyúlik,akkor vagy fennmaradok vagy felkelek. De mindenképpen azonnal kirakom,amint hazaért. |
Quote:
körönkénti kopást csak Ati vetette fel,de nem úgy mint leendőbeli tervezett változtatás, csak mint ötlet, hogyha már változtatna merre vinné (ha jól értettem), de elég kicsi a támogató tábora:D |
Quote:
|
Quote:
|
Támogatom, nekem mindig egy kopást elbíró tekimennyiség van benn /kivéve lakiteki/, h minél kevesebb menjen a levesbe, de néha benézem és a megfelelő % alá csúszom...
ha van tartalék, azt meg még abban a körben visszateszem én is a piacra mikor visszajön....... |
Támogatom!
Sőt ha lehet módosítanám is 19 körről 24 körre!( Megőrülök mikor jön vissza a piacról sok tekim hajnali 3 kor, és 4 kor meg kopni fog). Szerintem ha nem tekintenék a piacot raktárnak, nem lenne pénz a felsőbb csopikban, méregdrága lenne minden, és nem lenne ennyire élvezetes a játék! Szerintem. |
All times are GMT +1. The time now is 00:24. |