![]() |
bonusz / elsosegely
ati, az elsosegely ugyeben az ujonnan regelt vipes orik hatranyban vannak a nem vipesekkel szemben. lehet, hogy ez hulyen hangzik, de igy van. ugyanis amig a nem vipesek a szukos 100k penzuket naponta 1szer - lakossag letszamatol fuggoen - 1 picit ugye novelhetik a bonusz lehetoseggel (jo, nem 1 nagy osszeg, de az elejen minden kis penz jol johet, foleg ha kereskedo akar lenni vki), amig a vipeseknel a bonusz automatikusan jovairodik az elsosegelyhez. a baj csak az, hogy az elsosegelyhez 2 hetig nem lehet hozzanyulni!
tehat aki bevipeli magat, az kiesik a bonuszpenz lehetosege alol... tudom, hogy ez nem tul nagy dolog, de megis hatranyban vannak a vipesek ezugyben. persze nyilvan nemcsak ati velemenyere vagyok kivancsi, hanem mindenki masera is. |
VIP tagjaink minden nap az első belépéskor automatikusan megkapják a bónusz összegét, anélkül, hogy reklámokat kellene nézniük. Így nekik a belépésen kívül más tennivalójuk nincs a bónusz felvételéhez. Sőt! Mivel így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe (lásd: Segély súgó) is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz. A segélykeretben levő összeget ráadásul el sem tudják lopni. Így VIP tagjaink a bónusz összegét duplán kapják meg, és ez a segélykeretet folyamatosan növeli.
Olvasd el jobban:-) Bocsika:-) |
Quote:
egyszer segélybe, egyszer pedig az oriba, minden nap az első belépéskor ;) |
Gyorsabb voltam;):D:D
|
oks, figyelmetlen voltam! koszi a gyors valaszokat. :o
|
Quote:
|
Quote:
Ez a kétszeri megkapás a kárpótlás azért, hogy nem akkor kapják meg, amikor épp akarják, hanem első belépéskor. (Értsd: aki akkor kapja meg, amikor akarja, az tud egy magasabb népességet produkálni, mielőtt felvenné, hogy többet kapjon. Ez van kompenzálva.) |
All times are GMT +1. The time now is 17:54. |