Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Nem hiba (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=50)
-   -   bonusz / elsosegely (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2746)

Smooth Scroller 02-09-2008 08:45

bonusz / elsosegely

ati, az elsosegely ugyeben az ujonnan regelt vipes orik hatranyban vannak a nem vipesekkel szemben. lehet, hogy ez hulyen hangzik, de igy van. ugyanis amig a nem vipesek a szukos 100k penzuket naponta 1szer - lakossag letszamatol fuggoen - 1 picit ugye novelhetik a bonusz lehetoseggel (jo, nem 1 nagy osszeg, de az elejen minden kis penz jol johet, foleg ha kereskedo akar lenni vki), amig a vipeseknel a bonusz automatikusan jovairodik az elsosegelyhez. a baj csak az, hogy az elsosegelyhez 2 hetig nem lehet hozzanyulni!
tehat aki bevipeli magat, az kiesik a bonuszpenz lehetosege alol...

tudom, hogy ez nem tul nagy dolog, de megis hatranyban vannak a vipesek ezugyben.

persze nyilvan nemcsak ati velemenyere vagyok kivancsi, hanem mindenki masera is.

Rebellis 02-09-2008 08:50

VIP tagjaink minden nap az első belépéskor automatikusan megkapják a bónusz összegét, anélkül, hogy reklámokat kellene nézniük. Így nekik a belépésen kívül más tennivalójuk nincs a bónusz felvételéhez. Sőt! Mivel így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe (lásd: Segély súgó) is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz. A segélykeretben levő összeget ráadásul el sem tudják lopni. Így VIP tagjaink a bónusz összegét duplán kapják meg, és ez a segélykeretet folyamatosan növeli.

Olvasd el jobban:-)
Bocsika:-)

Andrew 02-09-2008 08:51

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 157418)
ati, az elsosegely ugyeben az ujonnan regelt vipes orik hatranyban vannak a nem vipesekkel szemben. lehet, hogy ez hulyen hangzik, de igy van. ugyanis amig a nem vipesek a szukos 100k penzuket naponta 1szer - lakossag letszamatol fuggoen - 1 picit ugye novelhetik a bonusz lehetoseggel (jo, nem 1 nagy osszeg, de az elejen minden kis penz jol johet, foleg ha kereskedo akar lenni vki), amig a vipeseknel a bonusz automatikusan jovairodik az elsosegelyhez. a baj csak az, hogy az elsosegelyhez 2 hetig nem lehet hozzanyulni!

tudom, hogy ez nem tul nagy dolog, de megis hatranyban vannak a vipesek ezugyben.

persze nyilvan nemcsak ati velemenyere vagyok kivancsi, hanem mindenki masera is.

VIP-esként a bónuszt kétszer kapod meg :)
egyszer segélybe, egyszer pedig az oriba, minden nap az első belépéskor ;)

Rebellis 02-09-2008 08:53

Gyorsabb voltam;):D:D

Smooth Scroller 02-09-2008 08:55

oks, figyelmetlen voltam! koszi a gyors valaszokat. :o

-Fegya- 02-09-2008 09:46

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 157424)
oks, figyelmetlen voltam! koszi a gyors valaszokat. :o

Ráadásul rossz topicot is választottál. Ennek semmi köze az utoljára bevezetett módosításokhoz. :)

Ati 02-09-2008 15:48

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 157418)

A VIP tagok KÉTSZER kapják meg. Egyszer a segélybe, egyszer pedig a napi pénzkeretbe, amit AZONNAL el is költhetnek.

Ez a kétszeri megkapás a kárpótlás azért, hogy nem akkor kapják meg, amikor épp akarják, hanem első belépéskor. (Értsd: aki akkor kapja meg, amikor akarja, az tud egy magasabb népességet produkálni, mielőtt felvenné, hogy többet kapjon. Ez van kompenzálva.)

All times are GMT +1. The time now is 17:54.