![]() |
Keresés fejlesztése.
Be kell vallanom én egy igen lusta ember, vagyok.
Játék közben vannak, akik kíváncsiskodnak, ártóznak, vagy egyszerűen, csak valakinek a szövetségese. Ezeknek az embereknek szeretek utána nézni. Elő vesszem a pontlistát és megpróbálom megkeresni, ha nem megy akkor előveszem a keresőt. Mivel, ahogy már mondtam lusta, vagyok, ezért hosszadalmasnak tartom ezt az eljárást. Előadnék néhány ötletet, hogy hogyan könnyíthetnék meg a dolgomat. Nem kell félni, nem fogok azzal előállni, hogy mostantól a megjelenő ország nevek mindig és mindenhol linkként működjenek. Javaslatok: 1. A keresőben pontos találat esetén pontosan azt mutassa amit én a pontlistában is látnék. 1/aTehát helyezés, sorszám , országnév, érték. 1/b Helyezés, sorszám, országnév, érték, hírnév, táv, faj, info. Ha az első technikailag kivitelezhetetlen, akkor jöhet a kettes csomag. 2. A keresés menün belül egy csoportban kereső ablak létre hozása. 2/a helyezés, sorszám , országnév, érték. 2/b Helyezés, sorszám, országnév, érték, hírnév, táv, faj, info. A végére hagytam a számomra legkézenfekvőbbet. 3. A pontlistába tennénk a keresőt. 3/a Pontos találat esetén oda ugrana a keresett országhoz a pontlista. 3/b Ugyan az lenne, mint a 2/b, csak a pontlistán belül. Minden esetben meg kellene maradnia a jelenlegi kétszázas korlátozásnak |
ugye azert azt nem gondoltad komolyan, hogy ezutan nem kene kristalygomboznod? eleg lenne a keresoben beirnod a pontos nevet es rogton kidobna a fajt meg az infot is? :eek:
|
Quote:
Azt hiszem te valamit nagyon félre értettél. A faj és az info helyén, csak akkor jelene meg bármi is, ha már korábbról meg voltak azok az információk. Lehetőség szerint minden esetben azt látnád amit, úgy is látnál a pontlistában. |
Quote:
Szerintem csak élcelődik,hogy ne keljen többet klikkelni:-) |
All times are GMT +1. The time now is 00:00. |