Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   MNT-t kérek, MNT, MMMNNNTTT, ementé! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2738)

Ati 02-05-2008 13:01

MNT-t kérek, MNT, MMMNNNTTT, ementé!

Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik több-kevesebb rendszerességgel olvassák a Diplomácia menüpontot.

Én azt veszem észre, hogy egyre erőszakosabb MNT hirdetések vannak, a sima "MNT", és semmi más beírástól kezdve a több oldalas, nagybetűs kiabálásig, amiben csak ez a 3 betű szerepel, de már olyanok is elég sűrűn megjelennek, amikor valaki nagykegyesen megengedi másoknak, hogy mnt-t küldjenek neki, és talán majd elgondolkozik rajta, hogy elfogadja-e.

Mindeközben a ténylegesen szövetséget keresők hirdetései teljesen elvesznek az mnt-áradatban.

Csak engem kezd zavarni, hogy egyre több az MNT hirdetés, és a valós szövetségi hirdetéseket egyre nehezebb megtalálni? Én ezeket rendszeresen olvasom, nemcsak amikor szövetségest keresek, úgyhogy elfogult lehetek ezügyben, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

Kutyuleee 02-05-2008 13:06

Ha jól tévedek, akkor pár hónapja volt egy ötlet,hogy a dipiben 2-é legyen választva, a normális dipi keresés, és az mnt kérés. már akkor is volt olyan csopii ahol a dipi több mint a fele, mnt kunyerálás volt:(

Smooth Scroller 02-05-2008 13:06

hat sztem azert ezt mar nem kene szankcionalni. az mnt rendszere is a szovimenuben van, azert csak kapcsolodik akkor ide. miert baj az ha vki a dipoban mnt-t keres? engem nem zavar 1altalan. ha en szovit keresek, akkor elsosorban ugyis a ponterteket nezem, hiszen abbol latom, hogy mennyire van kozel vagy tavol. a tartalma csak ezutan valhat erdekesse.

amugy en sosem hirdetek mnt-t, nem kell elfogultsaggal illetni a hsz-em miatt.

en arra voksolnek, h maradjon igy, hadd hirdessenek a meg nem tamadasra vagyok is.

Kutyuleee 02-05-2008 13:10

nah meg is van a téma.:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1794

Ati 02-05-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 156772)
Ha jól tévedek, akkor pár hónapja volt egy ötlet,hogy a dipiben 2-é legyen választva, a normális dipi keresés, és az mnt kérés. már akkor is volt olyan csopii ahol a dipi több mint a fele, mnt kunyerálás volt:(

A kettéválasztásnak sok értelmét nem látom.

De igazából az olyan hirdetéseknek se, hogy "elfogadok mnt-ket".

Pont ezért felesleges egy külön pont, ahol mnt-k vannak.

Aki játszik (de tényleg játszik), az tegye a szívére a kezét, és mondja meg, hogy hányszor ment a Diplomácia menüpontba megnézni, hogy ki az, akinek mnt-t küldhet.

Hóhér 02-05-2008 13:14

szerintem, ha ketté választod akkor valószínű szinte senki nem fogja olvasni az mnt-s részét, csak olyan játékosok, akik egyébként is kötnéntek.

Azaz tele lesz egy csomó mnt-kötéssel a csoport, ami semmit nem ér, mert úgyse támadják egymást amúgyse. Aki agresszívabb egy kicsit, nem köt csak úgy mnt-t diplomáciából. Ismerek olyan játékost, aki rendesen hadizik, de minden mnt-t elfogad.

Én úgy gondolom, értelmezzük át a diplomáciát,kizárólag szövetség keresésére, aki meg mindenáron mnt-t akar kötni, küldjön mindenkinek előtte utána a csoportban, meglátja 1 napon belül úgyis, hogy kifogadja el.
Ráadásul ez sokkal hatékonyabb, mint a diplomáciában hírdetni.
De ha nagyon nem tetszik ez az mnt-s hírdetőknek, akkor még mindíg kaphatnak külön hírdetési táblát. bár nincs értelme.

Az hogy a játékban mi hol helyezkedik el a menüben, nem érv, csak kivitelezés.
;)

Pepa 02-05-2008 13:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156777)

Aki játszik (de tényleg játszik), az tegye a szívére a kezét, és mondja meg, hogy hányszor ment a Diplomácia menüpontba megnézni, hogy ki az, akinek mnt-t küldhet.

Én bevallom amikor elkeztem az a játékot az 1. orimmal adtam fel szövetségi hírdetést és mellékeltem, hohy mindenkitől elfogadok mnt-t. Utánna anniy lett, hogy zavarni kezdte a haladást meg szöviháborúkat. Utánna megtanultam játszani és csak a legritkább esetben kötök mnt-t.

Smooth Scroller 02-05-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 156779)
szerintem, ha ketté választod akkor valószínű szinte senki nem fogja olvasni az mnt-s részét, csak olyan játékosok, akik egyébként is kötnéntek.

ez pontosan igy igaz, 1etertek.

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 156779)
Az hogy a játékban mi hol helyezkedik el a menüben, nem érv, csak kivitelezés.

ha ugyis mind1, akkor tegyuk a varazslatok koze, vagy az epiteshez. :D:D

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156777)
De igazából az olyan hirdetéseknek se, hogy "elfogadok mnt-ket".

de megis miert kene elvenni a lehetoseget ennek? biztos vagyok benne, hogy nemcsak 1felekeppen kotodnek mnt-k. vki biztos arra eskuszik, hogy ha bekeben el a szomszedokkal akkor nagyobb a tulelesi eselye. es ezt miert ne hirdethetne meg? hadd tegye mar meg...

ugyis "diplomacia" a neve es nem "szovetseg keresese". a diplomaciaba meg belefer boven a megnemtamadasi 1ezmeny kotese, vagy annak keresese is velemenyem szerint.

Andrew 02-05-2008 16:21

Bevallom, én a 10 soros mnt-s sormintákat jelentettem is :o
Nem szeretem őket... az ég adta egy világon semmi értelmük

Dragi 02-05-2008 16:28

Té Gázsi :D Emmmmentééé ?:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 02:01.