![]() |
Katonai morál
Országunk katonai morálja 89% on stagnál.
Nem volt hadi és semmilyen katonai morálra ható esemény rég óta. Az országban minden egység a piacra került. Az országban a kocsmák száma 6 % . Pénz osztás után a morál 100 %. több kör is eltelik, és a katonai morál még sem indul el felfelé, pedig tudjuk, hogy a "A katonai morált emeli: Ha minden 500 katonai egységre (beleértve a tolvajokat és varázslókat is) jut egy kocsma" de az ország totál üres :D miért nem emelkedik a katonai morál? Hódítós fejtörő ... :p |
Quote:
|
Ja,akkor a megoldás,hogy 1 védőt vegyen Hóhér.
1 védő meg,majd örülni fog simán:D +mondhatna egy imát is a katmorál emelkedésért. |
én úgy tapasztaltam h a katonai egységek mellett a nép is beleszámít ebbe az 500as számolásba.
|
Quote:
Lengessél és pár nap alatt fel megy:-) Aztán majd 92-3-4 körül ki fagy, míg nem lesz külső vagy belső hatás.... |
Nekem se lett 100%-os katmorálom, pedig rakás elffel rohangálok, amiben 30-35% kocsma van, és néha 0-ra kipucolok belőle minden egységet.. De csak 99-es a morálom. :( :D
|
Nem kezd el azonnal emelkedni 24-36 kör után megindul és természetesen a nép nem számít bele az 500as számolásba...
|
érdekes...
egyik válasz sem helytálló ! a katonai morál 90 alatt van , el kellett volna indulnia pár kör után felfelé. a 24 kör az sok, sokkal előbb elindul a nép nem számít bele 100% a lengetés butaság, a sok kocsmával magátol is fel megy 95 ig a morál. a katonának nem kell benn lennie, de be lehet tenni 1 védőt, az átlagot nem fogja rotnani, még mindíg sok lesz rá a 6% kocsma :D még sem indult fel !!!! egyéb ötlet ? sok kezdőnek segíthetünk a megoldással :p |
Quote:
|
Quote:
:p inkább próbáld ki üres orival , pár kör múlva elindul felfelé, ha minden OK. de eltelt már 30 kör még sem indult el felfelé... akkor mi lehet a baj? ( az eltelt idő jelen esetben nem számít ) |
All times are GMT +1. The time now is 23:23. |