![]() |
Vip Párbaj körök elszámolása!
Sziasztok!
Nos egy olyan kérdésem lenne, hogy készítettem egy párbajt 6 főre.:D Sajnos csak 2-en játszottunk, mert a többiek be se jelentekztek!?:( Sajna én lettem a harcban a második, de nem kaptam vissza Vip pontokat... Hogy is van ez, vagy valamit rosszul tudok? Aki tudd segítsen, mert ebben nagyon elakadtam!:( Köszi Üdv.András |
Quote:
Minden esetben csak a főország VIP körei változnak, szervezéskor is, és a nyeremény is oda íródik jóvá. Ha kevesen vagytok egy párbajon, akkor kevesen vagytok, az indításhoz szükséges köröket az indítás alkalmával így is ki kell fizetned, függetlenül attól, hogy egyedül leszel a párbajon, vagy tele lesz. Ez szervezési hiba, ezért célszerű a párbaj indítása előtt lebeszélni az emberekkel, hogy ki megy, ki nem megy, így elkerülhető, hogy kárbamenjenek a szervezésért leadandó VIP körök. |
Én meg azt tudom mondani,hogy sajnos nem lettél második:(
Elküldöm neked az eredményt privátban. A utolsó ütés miatt a be nem lépett játékosok mögé kerültél. Így ők részesedtek vip körökben. Mondjuk ez így nem valami korrekt. Ati megvariálhatná ezt igazán(legalább is a jövőben rendezett párbajokon),mivel András végig játszotta a két órát, a másik 4 ember be se lépett és még azok közül kettő kapott vip kört. Remélem érthető mire gondolok. |
Quote:
|
Quote:
köszi,hogy szoltál. |
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...%E1rbaj&page=2
Itt a téma ,ha Anrdrást is érdekelné! Nem értem az érvelést,de ez nem az én dolgom. Én nem csúsztam még soha a be nem lépők mögé;):D Csak sajnálni tudom azt,hogy egy olyan kap vip kört,aki a füle botját se mozdította a párbajon. |
All times are GMT +1. The time now is 03:29. |