![]() |
Gondban vagyok! Nem megy hálózaton a net!
Sziasztok! Kis segítségre lenne szülségem a hozzáértőktől !
A tegnapi napon szert tettem a sajátom mellett még egy számítógépre,és eszembe jutott,hogy arról is elérhetővé teszem a netet. Azon melegében leszaladtam a sarki PC Dokihoz és megvettem a Router-t és a megfelelő kábeleket a művelethez. Össze is kötöttem a gépeket,meg is alkottam a hálózatot,prímán lehet a két gépben megosztani dolgokat,ezzel nincs is gond. Amikor csatlakozni szeretnék a netre,akkor nem engedi a saját gépemen,értelemszerűen ekkor a másikon sincs net. Próbálkoztam az internetbeállításokkal,de mindeddig sikertelenül :( A kérdésem erre vonatkozna: mit,hogyan kell nekem beállítani,hogy mindkét gépen menjen a net? Ha számít a nettípus,a router-típus vagy bármilyen adat kellene a megoldáshoz,szívesen megadom. Előre is köszi a segítséget! :) |
Azok az adatok jók lennének :)
De most elsőre arra tippelnék, hogy az "új gépen" az alapértelmezett átjáró nincs beállítva a hálózati beállításoknál. |
A routerben állítsd be a netet. Ott kell megadnod a felhasználói nevet, jelszót, egyéb beállításokat, amik eddig a saját gépeden voltak.
|
DSL-360R típusú modemem van,a router meg TL-R460.
T-Online -os. A gáz az,hogy teljesen lüke vagyok hozzá,így ha mondasz valamit,hogy állítsak be,akkor mondd pls,hogy hol tehetem azt meg :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mivel két gép között van kapcsolat, ezért van alapértelmezett átjáró, szval azt kéne beírni...nem?
|
Quote:
startmenü/futtatás/cmd/ott beírni: ipconfig Mármint Matador így tudod megnézni azt a címet ami segítségével eléred a router kezelő felületét. Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:42. |