Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hírnév (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2675)

alma 01-18-2008 14:57

Hírnév

Egy számomra érdekes dolgot vettem észre.Hogyha én vagyok pl az 500 -ik és 26 ezer az értékem.Előttem van a 499-ik ori 25.999 értékkel.Körváltáskor jönnek ugye a helycserék de nem figyelek oda és lopok tőle mert ha közel van akkor többet hozok vagy csak úgy lopok mert sok mindene van de nem ez a lényeg.Tehát ha lopok tőle lemegy a hírnevem és ez néha nem kis hírnevet jelent.

Tehát nem lehetne kiírni valahova ezt mert így könnyen elveszíthetjük a hínevünket.

Ati 01-18-2008 15:29

Quote:

Originally Posted by alma (Post 152495)
Egy számomra érdekes dolgot vettem észre.Hogyha én vagyok pl az 500 -ik és 26 ezer az értékem.Előttem van a 499-ik ori 25.999 értékkel.Körváltáskor jönnek ugye a helycserék de nem figyelek oda és lopok tőle mert ha közel van akkor többet hozok vagy csak úgy lopok mert sok mindene van de nem ez a lényeg.Tehát ha lopok tőle lemegy a hírnevem és ez néha nem kis hírnevet jelent.

Tehát nem lehetne kiírni valahova ezt mert így könnyen elveszíthetjük a hínevünket.

Az aktuális érték számít. Ha egy kevesebb értékű országot lopsz, akkor negatív hírnevet kapsz. A hírnév a pontlistában ki van írva, ott meg tudod nézni.

Grabi 01-18-2008 15:33

halkan megjegyezem h ártónál is az értéket nézi, nem a pontlistában elfoglalt helyet. ez néha okozhat kalamajkát.

Sas Alexander 01-19-2008 09:48

Hmm... Szóval lopásnál és ártónál így van? Akkor ezt érdemes megjegyezni. :D De akkor nekem is van egy kérdésem. Ha hadsereggel támadok, akkor is az érték számít csata előtt, vagy a helyezés?

Ati 01-19-2008 10:27

Quote:

Originally Posted by Sas Alexander (Post 152685)
Hmm... Szóval lopásnál és ártónál így van? Akkor ezt érdemes megjegyezni. :D De akkor nekem is van egy kérdésem. Ha hadsereggel támadok, akkor is az érték számít csata előtt, vagy a helyezés?

Csak az érték számít.

-Fegya- 01-19-2008 10:52

Quote:

Originally Posted by Sas Alexander (Post 152685)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 152692)
Csak az érték számít.

Kivéve a kláncsatánál, ahol a csata előtti kör értéke számít.

Ati 01-19-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 152694)
Kivéve a kláncsatánál, ahol a csata előtti kör értéke számít.

Most a hírnévről van szó, ott csak az érték számít.

richardka 01-23-2008 08:41

Szerintem teljesen mindegy milyen az értéjked, max ha jo sok akkor hadivel biztos be lehet férni:)) ha meg kevés akkor tolival:))

annyira ne izgassa magát a topiknyito hogy most 2-vel lejjebb ment

Colony 01-23-2008 08:59

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 153574)
Szerintem teljesen mindegy milyen az értéjked, max ha jo sok akkor hadivel biztos be lehet férni:)) ha meg kevés akkor tolival:))

annyira ne izgassa magát a topiknyito hogy most 2-vel lejjebb ment

"Értéjked" gondolom hírnév akart lenni.
Mellesleg az állításod se igaz. A hírnévből semmi, de semmi információ nem derül ki kihez fész be tolikkal vagy hadsereggel! Egy fél-elfnek is lehet 0-ás hírneve és egy hullának is lehet akár milliós. Szintlépéskor fajt válthatsz, hírnevet is lehet "tápolni" stb...

Princ 01-23-2008 11:10

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 153582)
"Értéjked" gondolom hírnév akart lenni.
Mellesleg az állításod se igaz. A hírnévből semmi, de semmi információ nem derül ki kihez fész be tolikkal vagy hadsereggel! Egy fél-elfnek is lehet 0-ás hírneve és egy hullának is lehet akár milliós. Szintlépéskor fajt válthatsz, hírnevet is lehet "tápolni" stb...

A pár hetes-hónapos oriknál még sokszor bejön a tippelgetés. Hogyha nagy, akkor gyakran lop, ha kevés akkor meg ritkán. Akinek nulla, az deffenzív vagy inaktív, és akinek mínusz pár ezer annak már volt vmi afférja és tudja mi az a térkapu. Amiket említettél azok a kivételek; végül többségbe kerülnek.

Olyan ez mint hogy kinek milyen színű az autója. Akinek piros arra azt mondják agresszív. Akinek meg zöld, az a szelíd. Vagy ő a postás. :D

All times are GMT +1. The time now is 09:59.