![]() |
Hírnév
Egy számomra érdekes dolgot vettem észre.Hogyha én vagyok pl az 500 -ik és 26 ezer az értékem.Előttem van a 499-ik ori 25.999 értékkel.Körváltáskor jönnek ugye a helycserék de nem figyelek oda és lopok tőle mert ha közel van akkor többet hozok vagy csak úgy lopok mert sok mindene van de nem ez a lényeg.Tehát ha lopok tőle lemegy a hírnevem és ez néha nem kis hírnevet jelent.
Tehát nem lehetne kiírni valahova ezt mert így könnyen elveszíthetjük a hínevünket. |
Quote:
Az aktuális érték számít. Ha egy kevesebb értékű országot lopsz, akkor negatív hírnevet kapsz. A hírnév a pontlistában ki van írva, ott meg tudod nézni. |
halkan megjegyezem h ártónál is az értéket nézi, nem a pontlistában elfoglalt helyet. ez néha okozhat kalamajkát.
|
Hmm... Szóval lopásnál és ártónál így van? Akkor ezt érdemes megjegyezni. :D De akkor nekem is van egy kérdésem. Ha hadsereggel támadok, akkor is az érték számít csata előtt, vagy a helyezés?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem teljesen mindegy milyen az értéjked, max ha jo sok akkor hadivel biztos be lehet férni:)) ha meg kevés akkor tolival:))
annyira ne izgassa magát a topiknyito hogy most 2-vel lejjebb ment |
Quote:
"Értéjked" gondolom hírnév akart lenni. Mellesleg az állításod se igaz. A hírnévből semmi, de semmi információ nem derül ki kihez fész be tolikkal vagy hadsereggel! Egy fél-elfnek is lehet 0-ás hírneve és egy hullának is lehet akár milliós. Szintlépéskor fajt válthatsz, hírnevet is lehet "tápolni" stb... |
Quote:
Olyan ez mint hogy kinek milyen színű az autója. Akinek piros arra azt mondják agresszív. Akinek meg zöld, az a szelíd. Vagy ő a postás. :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:59. |