![]() |
Merevlemez Help
Üdv.
Segítségeteket kérném egy HDD furcsa szokásainak a megértéséhez. Típusa:MAXTOR 541DX 5400RPM Ez egy 20GB-os UATA100-as HDD. Komoly problémák vannak vele: 1. Számítógép elindul és minden rendben. 2. Fél óra használat után eltűnik a HDD.(Nem ezen van a rendszer) 3. Gép újraindítása után megint van HDD de elvesztek adatok.(mikor-mennyi) 4. Particionálás,formázás és működik. 5. 1-2 nap és kezdődik elölről.:( Mitől lehet ez? Lehet gyógyítani? Vagy kukában a helye? |
Quote:
|
Tud.
De azt írja,már amikor műxik,hogy OK.OK.OK.stb... Illetve azt is írja,hogy mindíg rendben.... Ezért nem értem a dolgot. Az EVEREST diagnosztikája szerint jó a merev. De mégsem az. :( |
Particionálás és formattálás után rögtön le futtattam a Scandisk-et
és semmi hibát nem talált. Particion Magic 8 progi szintén semmit nem talál. 1-3 nap és megint eltűnik még a rendszerkezelőből is... A BIOS látja mindíg. Megőrjít... |
Másik winyó ugyanarra a kábelre dugva működik rendesen, vagy ugyanezt csinálja?
|
Kezdésnek dugj rá másik tápcsatlakozót.
Pár nap múlva szólj, hogy mi van :) |
Másik winyó ugyanott műxik...
Ez viszont minden gépben ezt csinálja. 3 különböző konfigban próbáltam ki. Master-ként és Slaveké-nt egyaránt. Jumpereltem már mindenféle variációban. Ezek nem oldották meg a problémát. |
Quote:
Akkor selejtezd le. |
Akkor én személy szerint nem nagyon játszanék vele. Rákerül véletlen valami fontos, ami 2 nap múlva eltűnik, és szentségelni fogsz.
|
Köszönöm a válaszaitokat.
Már én is oda jutottam,hogy kuka neki. :( De gondoltam itt van pár hozzáértőbb nálam. Ha nincs mit tenni akkor viszont így jártam.... Mégegyszer köszönet. |
All times are GMT +1. The time now is 07:20. |