Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   terminator tv sorozat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2669)

Smooth Scroller 01-16-2008 11:38

terminator tv sorozat

a cikket nem en irtam, erdekessegkeppen beollozok nehany gondolatot az origorol:

A Terminator visszatért

Vasárnap debütált a Fox csatornán a Terminator-filmek alapján készült tévésorozat, a The Sarah Connor Chronicles. Ha olyan siker lesz belőle, mint amit az első nézettségi adatok és az eddigi visszhangok jósolnak, akkor jó esély van rá, hogy a széria hamarosan átkerül hazánkba is. A The Sarah Connor Chronicles volt az év legjobban várt midseason sorozata.

A The Sarah Connor Chronicles, a történetet tekintve, ott folytatja, ahol a Terminator második része abbahagyta: az ott ábrázolt események után két évvel, vagyis 1999-ben játszódik. Sarah Connor és kamasz fia, John már nem menekül a gonosz robotok elől, hanem inkább harcba száll velük: John is tisztában van vele, hogy egyszer majd ő lehet az emberiség megmentője, de egyelőre még csak készül erre a szerepre. Helyzetüket nehezíti, hogy nemcsak a jövőbeli ellenséggel, de a jelen hatóságával is meggyűlik a bajuk, miután felrobbantották az egyik robotgyárat.

Sarah Connor szerepét Linda Hamiltontól Lena Heady vette át, akit leginkább a 300-ból, Gorgo királynőként ismerhetnek a moziba járók; Johnt a Hősök közönségkedvence, a sorozatban Zach bőrébe bújt Thomas Dekker alakítja. Arnold Schwarzenegger a tévés változatban nem szerepel, van viszont egy jó kis csavar a történetben: a segítő robot itt nem egy hasonlóan kemény férfi, hanem egy csinos, törékenynek tűnő lány, aki John iskolatársának adja ki magát - őt a Firefly-ból vagy a 4400-ból ismerős Summer Glau játssza.

A lány bevonása érdekes színt adhat a történetnek, hisz egyrészt szeretjük látni, ahogy harcol, verekszik, másrészt persze Johnnal sem teljesen egyértelmű a kapcsolatuk. Ahogy a fiút játszó Thomas Dekker fogalmazott egy, a Crave Online-nak adott interjúban: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között". Dekker még hozzátette, hogy bár a fiú szíve összetörik, amikor rájön, hogy választottja egy robot, azért még reménykedik.

A színész az interjúban elárulta, hogy a sorozatban igen sok, látványos akciójelenetnek lehetünk tanúi (ami a filmek ismeretében nem éppen meglepő), viszont arra is rámutatott, hogy ez önmagában még kevés lenne egy sikeres szériához. Szerinte azonban az alkotók tisztában vannak a televíziós műsorok szabályaival, így az évad során számos olyan helyzetbe keverik a szereplőket, amire a nézők nem is gondolnának.

en mindenesetre kivancsi vagyok mi sul ki belole, de hat mire ez atkerul kis hazankba... :)

Tsobi 01-16-2008 11:43

Így első olvasatra érdekesnek ígérkezik,meg aztán inkább egy amerikai sorozat,mint egy brazil szappanbuborék :D

Valezius 01-16-2008 12:13

Na most már értem hogyan lett John ekkora idegroncs a harmadik részre :D

BigPi 01-16-2008 13:39

Jobban örültem volna, ha Mark F. Wilson Terminátor sorozatát filmesítik meg.

laci 01-16-2008 14:08

Háááát... nagy úr a pénz (hogy valami frázist mondjak ;))

Eke 01-16-2008 18:11

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 152004)

A lány bevonása érdekes színt adhat a történetnek, hisz egyrészt szeretjük látni, ahogy harcol, verekszik, másrészt persze Johnnal sem teljesen egyértelmű a kapcsolatuk. Ahogy a fiút játszó Thomas Dekker fogalmazott egy, a Crave Online-nak adott interjúban: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között". Dekker még hozzátette, hogy bár a fiú szíve összetörik, amikor rájön, hogy választottja egy robot, azért még reménykedik.

en mindenesetre kivancsi vagyok mi sul ki belole, de hat mire ez atkerul kis hazankba... :)

Szerintem elökerül egy igazi lány ,aki kiköpött mása a robothölgynek.

Bogár 01-16-2008 18:29

szerintem meg egy tündérmese lesz ebből. :D

minden esetre érdekes ez a mondat: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között".

úgy látom, hogy mostanában egy sorozat nem sorozat, ha nincs benne valami szerelmi történet, ami megbonyolítaná a dolgokat. persze az a legérdekesebb, ha a szerelem beteljesedését valami akadályozza. érdekesnek tűnik így a cikk alapján a sorozat, a többi meg 90%-ban a színészektől függ. ;)

Hóhér 01-16-2008 18:33

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 152004)

2 rész jelent meg , mind a kettő letölthető már free oldalról is.

Terminator - The Sarah Connor Chronicles

1 Pilot
2 Gnothi Seauton

ha erre gondoltatok :rolleyes:

Valezius 01-16-2008 18:45

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 152072)
szerintem meg egy tündérmese lesz ebből. :D

minden esetre érdekes ez a mondat: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között".

úgy látom, hogy mostanában egy sorozat nem sorozat, ha nincs benne valami szerelmi történet, ami megbonyolítaná a dolgokat. persze az a legérdekesebb, ha a szerelem beteljesedését valami akadályozza. érdekesnek tűnik így a cikk alapján a sorozat, a többi meg 90%-ban a színészektől függ. ;)

Miért volt olyan sorozat, amiben nincs ilyen szál?
Hát nem lehet valami sok. :)

Hornet 01-16-2008 19:52

Én szeretem a Terminatort.És ha alkalmam lesz rá tuti megnézem a sorozat részeit.

Persze az is lehet,hogy pont a sorozattól fogom megutálni:eek::eek:

All times are GMT +1. The time now is 07:47.