![]() |
Szövetséges részesedés?
Halihó.
Nem tudom miért csak most tűnt fel a dolog,de elég zavarbaejtő. Nos az észrevétel:Segítségnyújtás esetén, szövetségeseim támadásakor részesüljek a zsákmányból: Földszerzéskor: 25%Fosztogatáskor: 25% Ez mind szép és jó,de!Ha leveszem 5%-ra akkor elvileg annyit is kellene a szövinek kapni.Ehhez képest:ugyanúgy 25%-ot kap,mert:Földszerzéskor kér:Fosztogatáskor kér:25 %25 %Most akkor mi is a helyzet? Nem elég ha én állítom be hogy mennyit kapjon,még nála is le kellene venni 5%-ra?Ha éppen nem elérhető,de a lentebb lévő tagot akarjuk közelebb hozni(Ő kapja a több zsákmányt)akkor nem tudjuk megoldani. Ha van valakinek okos 5lete,ne habozzon véle. Remélem érthető voltam:) |
Quote:
|
Quote:
Hmmmm Kicsit nem tiszta ez így nekem.Mi értelme van akkor ennek a beállításnak,ha amúgyis 25%-ot kér? Ugye :Segítségnyújtás esetén, szövetségeseim támadásakor részesüljek a zsákmányból Akkor ezt el is felejthetem ha nála nem az van ami nálam. |
Quote:
ha azt akarod, hogy ő kapjon 5-öt, hát állítsa be ő :) |
Quote:
csak azt csak úgy teheted meg, ha nem viszed magaddal, akkor nem kap |
Quote:
Most is ezt állítod, hogy kérsz-e, csak annyival többet, hogy ha kérsz, akkor mennyit. Ha nem akarsz a szövetségesednek adni, akkor nem viszed a támadáshoz. Ahogy eddig. "Segítségnyújtás esetén, szövetségeseim támadásakor részesüljek a zsákmányból" Részesüljek = ÉN részesüljek Nem "ők részesüljenek", mert nem az van odaírva. :) |
Quote:
Nem egyértelmű a szöveg.Ha egyszer az van odaírva hogy "Segítségnyújtás esetén, szövetségeseim támadásakor részesüljek a zsákmányból" nekem ez nem azt jelenti hogy én ennyit kapok.Érthető? Ha beállítom hogy pl 0%-ot kajon,akkor annyi is legyen. Vagy át kell fogalmazni ezt a szöveget és no problem. |
Quote:
köszi:) Mentségemre légyen,mind a 4en elnéztük. |
Quote:
|
Quote:
Gyuszi szólt, hogy én részesülök :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:53. |