Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Hány hekivel léptem fel? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2647)

Dus 01-13-2008 20:00

Hány hekivel léptem fel?

Üdvözlem!
Ez ugyancsak egy kényelmi bővítés lenne, aminek a lényege, hogy valahol meg lehessen nézni, hogy hány hektárról léptem fel az adott szintre, ahol vagyok...
Ez szerintem azért lenne hasznos, mert így ha tudom, hogy hány hekin léptem fel, jobban tudom mérlegelni, hogy akkor pl most újrainduljak vagy érdemesebb inkább megpróbállni talpraállni...

Most ne kössetek bele légyszíves, hogy de el lehet menteni meg stb, hogy hány hekin léptem fel, mert bárkivel előfordulhat, hogy elveszik a lementés, vagy valami hasonló, bármi...

Vélemények?

Synkel 01-13-2008 20:03

Engem nem zavarna, de akkor már legyen mellette a tanácsadó is, mert pl a tekikészlet általában sokkal jelentősebb szempont mint a heki:)

Ati 01-13-2008 20:12

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 151250)
Ez szerintem azért lenne hasznos, mert így ha tudom, hogy hány hekin léptem fel, jobban tudom mérlegelni, hogy akkor pl most újrainduljak vagy érdemesebb inkább megpróbállni talpraállni...

Ha ez a két lehetőség van, akkor a választás egyértelmű: állj talpra. Az újraindulás azért van, hogy ha már nem tudsz talpraállni, akkor egy utolsó lehetőség.

A Te eseted nem indokol semmi ilyen új funkciót, egyértelműen talpra kell állnod.

-Fegya- 01-13-2008 21:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151268)
Az újraindulás azért van, hogy ha már nem tudsz talpraállni, akkor egy utolsó lehetőség.

Akkor miért van 35 utolsó lehetőségem? :)

Eke 01-13-2008 22:05

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 151324)
Akkor miért van 35 utolsó lehetőségem? :)

Majd ha 100 ujraindulási lehetöséged lesz ,akkor megjelenik a játék megnyerése gomb.(De vigyázz mert kétfunkcios gomb lesz ,ha egyszer nyomod meg akkor vesztettél,ha gyors duplakattintás után lesz csak jó neked):D:D:D

Bocs az off-ért

Dus 01-14-2008 09:20

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 151253)
Engem nem zavarna, de akkor már legyen mellette a tanácsadó is, mert pl a tekikészlet általában sokkal jelentősebb szempont mint a heki:)

Hát jah, ez is jó ötlet:)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151268)
Ha ez a két lehetőség van, akkor a választás egyértelmű: állj talpra. Az újraindulás azért van, hogy ha már nem tudsz talpraállni, akkor egy utolsó lehetőség.

A Te eseted nem indokol semmi ilyen új funkciót, egyértelműen talpra kell állnod.

Nagyon sokat kéne kínlódnom és sokkal egyszerűbb lenne ha max 100 hekivel kevesebbről de egy kimaxolt orival folytathatnám a játékot, de ha mondjuk 300 hekivel kevesebbel léptem fel, akkor már inkább megpróbálok talpraállni(bár ez az én esetemben nehéz lesz)...Ezt szeretném mérlegelni!

All times are GMT +1. The time now is 15:04.