Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szövetséges segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2645)

vityu 01-13-2008 19:29

Szövetséges segítség

Azt hiszem, hogy az első pillanatokban mindenki le fog hurrogni, sőt azt hiszem, hogy az utolsókban is...
Na de le akarom írni. Bele is kezdek!
A szövetségi segítség varázslásra kiterjesztése! (na itt mindenkinek elborult az agya) Ezt ne úgy értsétek, hogy én varázsolhatok a másiknak védelmet, vagy esetleg aranyalmát... A segítség abból állna, hogy az országból a varázslók erőn felüli öszpontosítással segítenek az egyik kiválasztott szövetségesük varázslatán. Ez ártó, és infószerző varázslatokra értelmezhető.
Vegyünk egy példát:
Van egy varázsló 10k varázslóval. Van 3 szövetségese egyenként 6, 5, 4k-val. A segítség hozzáadódik a támadó varázslóinak számához, de nem az egész, csak az 1/4-a. Ez jelen esetben 15/4=3,75k, tehát a támadó varázsló olyan mintha 13750varázslóval rendelkezne. Ez lenne az alap elképzelés.
Mivel a szövetséges varázslók erőn felül kell teljesítsenek 40% készültségbe kerülne a segítség, és éppen ezért nem kérhető a segítség, csak adható. És akkor nem is lehetne a segítséget küldeni, ha azzal a segítő ország készültsége 40% alá esik, tehát min 80% készültségről. És rúnában is sokkal többe kerülne! Azt nem tudom mennyi kéne legyen...
Előnye gömbnél, és ártásnál lenne (ott még lehet egy kis plusz károkozás), hátránya viszont a segítő országoknál a nagy készültségveszteség, így könnyebben gömbözhetők, és egy jól irányzott szárazvihart le sem tudnak szedni magukról,és ugye ott vannak a saját varázslatok, amiket azért jó lenne felrakni. Éppen ezért nem kérhető segítség!
Sokat gondolkodtam rajta, de nem nagyon jutott eszembe olyan, amitől ez a játékot kibillentené az egyensúlyból. Talán csak az mf-oknak kellene adni bónuszt a varázslatokra is, vagy 5%-ot.
Na jó, akkor jöhetnek a negatív kritikák! Várom!:D

Dragi 01-13-2008 19:36

őőőőőőő, a no comment elég ?:p

Synkel 01-13-2008 19:51

Mivel nem a megbeszélésekbe nyitottad nem kritizálom.
Szerintem oda ne is nyisd.

vityu 01-13-2008 19:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 151240)
Mivel nem a megbeszélésekbe nyitottad nem kritizálom.
Szerintem oda ne is nyisd.

válsz, nem is tudom, még nem vagyok 30napos...
De azért fel kellett vetnem...Voltak még annó is olyan remek javaslataim, amik átkerültek az elvetett javaslatok közé... ez legalább nem fog, mert nem ott van!

vityu 01-13-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151227)
őőőőőőő, a no comment elég ?:p

Na!!! Azért annyira csak nem rossz!

u.i.: a válasz nem lehet azm hogy de igen annyira rossz! :D:D:D:D:D

Andrew 01-13-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 151244)

pedig de :)

It(AZ:)) 01-13-2008 20:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 151222)
Azt hiszem, hogy az első pillanatokban mindenki le fog hurrogni, sőt azt hiszem, hogy az utolsókban is...

Gyakorlatilag egy ártót,vagy 1 gömböt tudnál így megcsinálni,azt kész.Ezért nem éri meg variálni,kell egy jó varis( vagy egy jó tolis) a csapatba és kész.Ha más nem addig mészárolni,míg nem marad az ellennek varija

Dragi 01-13-2008 20:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 151244)

pedig nagyon rossz :p

vityu 01-13-2008 20:09

Quote:

Originally Posted by It(AZ:)) (Post 151256)
Gyakorlatilag egy ártót,vagy 1 gömböt tudnál így megcsinálni,azt kész.Ezért nem éri meg variálni,kell egy jó varis( vagy egy jó tolis) a csapatba és kész.Ha más nem addig mészárolni,míg nem marad az ellennek varija

Éppen ez lenne a lényeg, hogy csak 1et képes ezzel megcsinálni, de mégis sokat jelenthet néha az az egy.

vityu 01-13-2008 20:09

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 151259)
pedig nagyon rossz :p

ez nem fair!!! Mondtam, hogy nem ér ezt válaszolnod :D:D:D:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 11:23.