Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése vagy megszüntetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2643)

Serg 01-12-2008 15:07

Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése vagy megszüntetése

Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése toli és variakciókra vagy megszüntetése egyéni csatáknál!
Mire is gondolok?Arra hogy egy sereges 1 fős klánban lévő orit simán kicsinál egy 10 fős klánban lévő csapat lévén hogy a klánlétszám malusz csak a sereges támadásokat korlátozza le de a toli vari akciókra nincs hatással és a 10 fős klánban van 2 tolisabb meg 2 varisabb mint ő simán szétártózzák gyujtogatják miközben neki a mészárlás fosztogatás és földszerzés akciók szinte nullára vannak korlátozva.
Javaslom hogy vagy szüntessük meg a klánlétszám maluszt az egyéni csatákban vagy akkor terjesszük ki a toli vari akciókra is lévén ez így igazságos

Serg 01-12-2008 15:19

Sajnálom a szavazás kérdéseit elbaltáztam nem került bele az a lehetőség hogy a toli vari akciókra is terjedjen ki a malusz Aki erre a lehetőségre szavazna az válassza a megfontolandó-t és fejtse ki hozzászólásában is hogy mire gondolt .

Toti 01-12-2008 15:25

Sztem a kiterjesztés lenne a legjobb megoldás. Mondjuk egy ártó akció 10%-os sikeresséf csökkenést tegyen lehetővé a klntlészámból adódóan. Tehát 10%-kal kevesebb legyen 1 klánlétszám különbségnél. És így menjen feljebb. Igaz, így egy 10 vs. 1 klánnál már -90% lenne a sikeresség. De ezt már lehet csiszolni. Sztem ez lenne a jobbik megoldás.

Kutyuleee 01-12-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 150859)
Sztem a kiterjesztés lenne a legjobb megoldás. Mondjuk egy ártó akció 10%-os sikeresséf csökkenést tegyen lehetővé a klntlészámból adódóan. Tehát 10%-kal kevesebb legyen 1 klánlétszám különbségnél. És így menjen feljebb. Igaz, így egy 10 vs. 1 klánnál már -90% lenne a sikeresség. De ezt már lehet csiszolni. Sztem ez lenne a jobbik megoldás.

sztem is jó ha 10en együtt haladnak, akkor pontosan annyi kárt tudnak okozni az orinak mintha 1v1-ben lennének ellene... sztem teljesen jó lenne így kiterjesztve

Toti 01-12-2008 15:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 150866)
sztem is jó ha 10en együtt haladnak, akkor pontosan annyi kárt tudnak okozni az orinak mintha 1v1-ben lennének ellene... sztem teljesen jó lenne így kiterjesztve

Nagy valószínűség szerint nem tudnak annyira együtt haladni, de legtöbbször nem is sokan tudják tolizni, varizni az ellent, mégha együtt is vannak. De sztem egy ilyen malusznál nem lenne akkora a kár a egyfősnél, mint most. De a klánlétszámból adódó maluszt csak jó lenne meghagyni.

Grabi 01-12-2008 15:33

seregre egyértelműen ne terjesszük ki, varit, tolit támogatom.

Serg 01-12-2008 15:39

Kiemelem hogy a klánütésre vonatkozó malusz nem szünne meg csakis egyéni akciókról beszélünk

Grabi 01-12-2008 15:43

asszondja az ardi h nem érthető amit írok, szóval:
én meg pont azt mondom h a sereg maradjon a tolivari meg legyen maluszolva

Kutyuleee 01-12-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 150883)
asszondja az ardi h nem érthető amit írok, szóval:
én meg pont azt mondom h a sereg maradjon a tolivari meg legyen maluszolva

magyarul az ellenkezője a mostaninak?

Arden 01-12-2008 15:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 150884)
magyarul az ellenkezője a mostaninak?

nem.
a sereg maradjon maluszos, mint most is, és ugyanazt a maluszt kapják a toli és variakciók.

All times are GMT +1. The time now is 19:27.