![]() |
Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése vagy megszüntetése
Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése toli és variakciókra vagy megszüntetése egyéni csatáknál!
Mire is gondolok?Arra hogy egy sereges 1 fős klánban lévő orit simán kicsinál egy 10 fős klánban lévő csapat lévén hogy a klánlétszám malusz csak a sereges támadásokat korlátozza le de a toli vari akciókra nincs hatással és a 10 fős klánban van 2 tolisabb meg 2 varisabb mint ő simán szétártózzák gyujtogatják miközben neki a mészárlás fosztogatás és földszerzés akciók szinte nullára vannak korlátozva. Javaslom hogy vagy szüntessük meg a klánlétszám maluszt az egyéni csatákban vagy akkor terjesszük ki a toli vari akciókra is lévén ez így igazságos |
Sajnálom a szavazás kérdéseit elbaltáztam nem került bele az a lehetőség hogy a toli vari akciókra is terjedjen ki a malusz Aki erre a lehetőségre szavazna az válassza a megfontolandó-t és fejtse ki hozzászólásában is hogy mire gondolt .
|
Sztem a kiterjesztés lenne a legjobb megoldás. Mondjuk egy ártó akció 10%-os sikeresséf csökkenést tegyen lehetővé a klntlészámból adódóan. Tehát 10%-kal kevesebb legyen 1 klánlétszám különbségnél. És így menjen feljebb. Igaz, így egy 10 vs. 1 klánnál már -90% lenne a sikeresség. De ezt már lehet csiszolni. Sztem ez lenne a jobbik megoldás.
|
Quote:
|
Quote:
|
seregre egyértelműen ne terjesszük ki, varit, tolit támogatom.
|
Kiemelem hogy a klánütésre vonatkozó malusz nem szünne meg csakis egyéni akciókról beszélünk
|
asszondja az ardi h nem érthető amit írok, szóval:
én meg pont azt mondom h a sereg maradjon a tolivari meg legyen maluszolva |
Quote:
|
Quote:
a sereg maradjon maluszos, mint most is, és ugyanazt a maluszt kapják a toli és variakciók. |
All times are GMT +1. The time now is 19:27. |