Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Könyvtárak? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2638)

alma 01-09-2008 14:51

Könyvtárak?

Az történt velem hogy még a szint kezdete felé volt könyvtáram és írni kezdtem a tekiket.Azonban feleslegessé váltak számomra.És amikor még 2 kör volt hogy beérkezzenek akkor leromboltam a könyvtárakat.Na már most nekem az a bajom hogy azóta (kb 500 kör) is ott vannak a tanácsadóknál a tudományoknál kiírva hogy 2 kör mulva beérkezik.Az a kérdésem hogy ez ellen mit lehet tenni mert engem már nagyon idegesít.:(

Grabi 01-09-2008 14:52

fel kell húzni könyvtárakat, mondjuk egyet és az megírja neked. egy könyvtár 2 körönte meg fog írni belőle 100(110)-et

mennyelhej 01-09-2008 14:52

Epits par konyvtarat, hogy fejezzek be a tekik megirasat, oszt tobbet ne irass. Utanna bontsd le oket.

Pali papa 01-09-2008 14:53

Építesz könyvtárat és majd beérkezik...
:)

Valezius 01-09-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by alma (Post 150086)
Az történt velem hogy még a szint kezdete felé volt könyvtáram és írni kezdtem a tekiket.Azonban feleslegessé váltak számomra.És amikor még 2 kör volt hogy beérkezzenek akkor leromboltam a könyvtárakat.Na már most nekem az a bajom hogy azóta (kb 500 kör) is ott vannak a tanácsadóknál a tudományoknál kiírva hogy 2 kör mulva beérkezik.Az a kérdésem hogy ez ellen mit lehet tenni mert engem már nagyon idegesít.:(

Ne idegesítsen :)
Régebben szintlépéssel eltűntek, de azok az idők lejártak.

De ha annyira idegesít, van két módszer.

1: Építesz pár könyvtárat, és akokr azok megíródnak.

2: Csipkebokor vessző

mennyelhej 01-09-2008 14:53

Hm megeloztek.

Pali papa 01-09-2008 14:54

Quote:

Originally Posted by mennyelhej (Post 150091)
Hm megeloztek.

De Téged csak egy... :)

Ati 01-09-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by alma (Post 150086)

Mivel nincs könyvtárad, ahol folytatni tudnák az írást, ezért az ott marad egészen addig, amíg az írásuk be nem fejeződik. Ehhez működő könyvtárak kellenek. Vagy legalább egy.

Ha csak egyet építesz, akkor szép lassan be fogja fejezni a tekercseket. Ha többet építesz, akkor gyorsabban.

Csak arra vigyázz, hogy ha nem akarsz többet írni, akkor a helytartónál ne legyen beállítva a tekercsírás, mert elkezd megint írni, miután ezeket befejezte, és ha lebontod a könyvtára(ka)t, akkor megint ugyenez a helyzet fog előállni, mint ami most van.

ErdelyMagyaria 01-09-2008 17:10

Na nem tom de aszem csak en nem ertem h miert lenne ez problema h ott log a tanacsado oldalodon h van teki iras alatt... :rolleyes:
Majd ha ugy dontesz h tekiket fogsz irni akkor meglesznek ezek is...:) Addig nyugi...:p

Ati 01-09-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 150124)
Na nem tom de aszem csak en nem ertem h miert lenne ez problema h ott log a tanacsado oldalodon h van teki iras alatt... :rolleyes:
Majd ha ugy dontesz h tekiket fogsz irni akkor meglesznek ezek is...:) Addig nyugi...:p

Tényleg zavaró tud lenni egy idő után annak, aki szereti a rendet. :)

Olyanok is vannak, akik lebontják a könyvtárakat, hogy nem kellenek, és utána hibaként értékelik, hogy nem halad a tekercsírás. Pedig ez nem hiba: ha nincs működő könyvtár, akkor nem halad az írás.

All times are GMT +1. The time now is 07:58.