Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Magányos farkas (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2619)

alma 01-05-2008 18:10

Magányos farkas

Nem tudom hova tartozik ez a kérdés:( Igazából Ati-t kérdezném hogy a magányos farkasok mért nem kapnak a varázslatoknál is bónuszt???Mert szerintem egy magányos farkas egy szövi ellen hát mondjuk "esélytelen" és ha a varázslatoknál is kapna 10% ot mint a toliknál sokkal több esélye lenne.

Egy kis utókérdés milyen beálítottságú legyen egy mf?Hadi toli vari vagy ilyenek??Esetleg faj vagy személyiség?

Pepa 01-05-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by alma (Post 148833)
Nem tudom hova tartozik ez a kérdés:( Igazából Ati-t kérdezném hogy a magányos farkasok mért nem kapnak a varázslatoknál is bónuszt???Mert szerintem egy magányos farkas egy szövi ellen hát mondjuk "esélytelen" és ha a varázslatoknál is kapna 10% ot mint a toliknál sokkal több esélye lenne.

Egy kis utókérdés milyen beálítottságú legyen egy mf?Hadi toli vari vagy ilyenek??Esetleg faj vagy személyiség?

Az mf játékosok azért nem kapnak 10% védelmi bónuszt a varázslatokkal szemben, mert arra ott van a mágikus pajsz. Tolikkal sokkal nagyobb kárt lehet okozni és a tolisok inkább okoznak kárt, mint a varisok.

Arra a kérdésre, hogy milyen faj és személyiség ajánlot, azt mondanám, hogy minden faj és minden személyiség. Egy kezdő játékosnak én egy óriás túdóst ajánlanék.

Ati 01-05-2008 18:36

Quote:

Nem tudom hova tartozik ez a kérdés:( Igazából Ati-t kérdezném hogy a magányos farkasok mért nem kapnak a varázslatoknál is bónuszt???

Azért nem kapnak a varázslatokra bónuszt, mert szövetségben sem lehet varázslatokra bónuszt kihozni.

Hadi támadásoknál segítségül hívod a szüvetséges országot akár támadáshoz, akár védekezéshez, így szövetségben itt bónusz érhető el.

Tolvajakcióknál fontos a szövetségen belüli információáramlás, ha valaki talált egy jó célpontot, a többiek is lophatják, sőt még új térkapu sem kell. Így egy szövetségnek itt is előnye van a magányos farkasokkal szemben.

A mágikus akcióknál azonban egy szövetségnek semmi konkrét előnye nem származik, hiszen nem fog tudni erősebben varázsolni, nem fogja tudni felhasználni a szövetségese által elvégzett egyéb mágikus akciókat, és a szövetségese által szerzett információk birtokában sem fog tudni semmi előnyre szert tenni mágikus akciók tekintetében.

Andrew 01-05-2008 21:18

Quote:

attól függ, hogy mennyi pénzed van, mennyi időd van játszani, hogyan szeretnél játszani (és mennyire tudsz:D) és melyik csoportban :) ezzel már talán behatárolható

alma 01-06-2008 18:36

értem..kár pedig az egy kis előny lenne az mf-eknek

és az normális hogy 8 kör mulva jön be a templomom és a helytartó már elkezdte a képzést??

Ati 01-06-2008 18:37

Quote:

Originally Posted by alma (Post 149139)
és az normális hogy 8 kör mulva jön be a templomom és a helytartó már elkezdte a képzést??

Az normális, hiszen a képzés 20 kör, a helytartó tudja, hogy addigra meglesz a templom.

Sokan itt esnek abba a hibába, hogy kézzel belenyúlnak, és akkor kavarodik össze minden.

Eke 01-06-2008 18:38

igen
*rövid*

Smooth Scroller 01-06-2008 21:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 148839)
Azért nem kapnak a varázslatokra bónuszt, mert szövetségben sem lehet varázslatokra bónuszt kihozni.

ati, ertem mit irsz, de ettol fuggetlenul elkepzelhetetlen +10% vedelem az mf-eknek gombizes es artozas ellen? hiszen 1 normalis szoviben altalaban szakosodva vannak a tagok, az mf meg nem lehet mindenbol jo. tehat ezzel a magyarazattal nem kaphatna a csaszartol +10-et kizarolag vedelemre? ha az mf gombizik, vagy artoz, akkor arra termeszetesen nem jarna.

igaz a +10% nem vedi meg a szovi varisatol, de azert nem lenne olyan rossz az a pici 10%-ocska... :o

All times are GMT +1. The time now is 15:01.