![]() |
Magányos farkas
Nem tudom hova tartozik ez a kérdés:( Igazából Ati-t kérdezném hogy a magányos farkasok mért nem kapnak a varázslatoknál is bónuszt???Mert szerintem egy magányos farkas egy szövi ellen hát mondjuk "esélytelen" és ha a varázslatoknál is kapna 10% ot mint a toliknál sokkal több esélye lenne.
Egy kis utókérdés milyen beálítottságú legyen egy mf?Hadi toli vari vagy ilyenek??Esetleg faj vagy személyiség? |
Quote:
Arra a kérdésre, hogy milyen faj és személyiség ajánlot, azt mondanám, hogy minden faj és minden személyiség. Egy kezdő játékosnak én egy óriás túdóst ajánlanék. |
Quote:
Hadi támadásoknál segítségül hívod a szüvetséges országot akár támadáshoz, akár védekezéshez, így szövetségben itt bónusz érhető el. Tolvajakcióknál fontos a szövetségen belüli információáramlás, ha valaki talált egy jó célpontot, a többiek is lophatják, sőt még új térkapu sem kell. Így egy szövetségnek itt is előnye van a magányos farkasokkal szemben. A mágikus akcióknál azonban egy szövetségnek semmi konkrét előnye nem származik, hiszen nem fog tudni erősebben varázsolni, nem fogja tudni felhasználni a szövetségese által elvégzett egyéb mágikus akciókat, és a szövetségese által szerzett információk birtokában sem fog tudni semmi előnyre szert tenni mágikus akciók tekintetében. |
Quote:
|
értem..kár pedig az egy kis előny lenne az mf-eknek
és az normális hogy 8 kör mulva jön be a templomom és a helytartó már elkezdte a képzést?? |
Quote:
Sokan itt esnek abba a hibába, hogy kézzel belenyúlnak, és akkor kavarodik össze minden. |
igen
*rövid* |
Quote:
igaz a +10% nem vedi meg a szovi varisatol, de azert nem lenne olyan rossz az a pici 10%-ocska... :o |
All times are GMT +1. The time now is 15:01. |