Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Elismertség megjelenítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2588)

Synkel 12-23-2007 11:11

Elismertség megjelenítése

Sziasztok!

Nemrégiben ügyesen letiltottam az elismertségemet, mert csak. Tetszik így, tök tuti meg minden. Annyi gáz van vele, hogy a kapott elismertségnek csak a pontjait látom, azt nem, hogy ki dobott hozzám ződet avagy pirosat. Ha mégis érdekel- márpedig érdekel- akkor fel kell oldanom a letiltást, aztán visszatiltani, szal elég izé a dolog. Nem lehetne ezt úgy megcsinálni, hogy lássam ugyanúgy az elismertséges dolgokat mint eddig, csak kívülrefele legyek fekete?

J.Ati 12-23-2007 11:15

Itt a karácsony,inkább legyél zöld:)
Vagy mikulásra lehettél volna piros:D

Phoenix 12-23-2007 11:15

Sztem direkt van így, mert ha érdekel, hogy ki adta, akkor a zöld is érdekel, tehát nem tiltod le, ha meg letiltod, akkor nem érdekel és az sem, hogy kitől van...szvsz :)

Ati 12-23-2007 11:16

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 145911)
Sziasztok!

Nemrégiben ügyesen letiltottam az elismertségemet, mert csak. Tetszik így, tök tuti meg minden. Annyi gáz van vele, hogy a kapott elismertségnek csak a pontjait látom, azt nem, hogy ki dobott hozzám ződet avagy pirosat. Ha mégis érdekel- márpedig érdekel- akkor fel kell oldanom a letiltást, aztán visszatiltani, szal elég izé a dolog. Nem lehetne ezt úgy megcsinálni, hogy lássam ugyanúgy az elismertséges dolgokat mint eddig, csak kívülrefele legyek fekete?

Ha annyira nem érdekel, hogy letiltod, akkor szerintem az is lényegtelen, hogy ki mire mit ad. :)

Synkel 12-23-2007 11:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 145915)
Ha annyira nem érdekel, hogy letiltod, akkor szerintem az is lényegtelen, hogy ki mire mit ad. :)

Nem azért tiltottam le mert nem érdekel, hanem mert nem egyszer kaptam már támadást a zöldjeim miatt. Úgyhogy nem lényegtelen:)

Goldy 12-23-2007 11:27

Nagyon ráértek :)

Synkel 12-23-2007 11:29

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 145923)
Nagyon ráértek :)

Te is, mert olvasod, sőt hozzászólsz:D

Goldy 12-23-2007 11:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 145926)
Te is, mert olvasod, sőt hozzászólsz:D

Legalább n em problémázok:)

Engedélyezd azt tegyél arra ki mit mond :)

Ati 12-23-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 145921)
Nem azért tiltottam le mert nem érdekel, hanem mert nem egyszer kaptam már támadást a zöldjeim miatt. Úgyhogy nem lényegtelen:)

Én még egyszer se kaptam. :D

Synkel 12-23-2007 11:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 145931)
Én még egyszer se kaptam. :D

Höhö:)
Adj nekem is jogot arra, hogy bannoljam aki beszól, tutira nem lesz ilyen gondom többé:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 12:57.