![]() |
Mi a gzmrotate.dll feladata?
Megtámadta egy vírus ezt a dll-t.Nem engedi kinyírni a vírust a nod, hanem ki akarja törölni.Szal a kérdés: Mi a feladata a gzmrotate.dll-nek?
Aki tud angolul annak tod adni linket(sajna nem értem, pedig angolt tanulok): http://www.file.net/process/gzmrotate.dll.html |
Az internet böngészőhöz kell, asszem csak az ie-hez, szval akár törölheted is. Ha meg aztán nem műxik, akkor újra kell rakni az internetböngészőt :)
Kicsit utánnaolvastam, lehet hogy a köv. rendszerindítástól rinyálni fog, hogy nem tudja betölteni, ha pedig ez megtörténik, akkor ezt telepítsd fel: Regseeker Aztán keress rá a gzmrotate.dll -re és töröld azokat a bejegyzéseket. Aztán újraindít és tán okés lesz :) |
Köcce.
(*rövid*) |
Quote:
Miért használsz IE-t? |
Nem naon használok IE-t.CSak hogyha pl az msn címemre érkezik mail, akkor az msn vmiért azzal a buzival nyitjameg, pedig az FF az alapértelmezett böngésző(Csak gondolom ez is a microsoft b*zisága).Am miaz a Malware?LEhet hogy mostanában sokat kérdezek csak info szakra meek tovább mostmá tuti és szeretnék felkészülni :D
|
Quote:
Első találat a gugliban (keresés magyar lapok között). |
Itt elég szépen le van írva :)
Egyébként sokat tanulhatsz ebből a mondásból...Gugli a barátod, Wiki meg a barátnőd! ;) Sokmindent megtudhatsz rajtuk keresztül. Egyébként miért nem csaeréled le a címed monnyuk gmail-re? Azzal nem lenne annyi bajod...sztem. :) Csokibá kicsit gyorsabb volt, de az oldal ugyanaz :) |
Gmailtől mentsen meg az Isten :D Azt a sok reklámszemetet, amivel a Gmail teleszórja a netet, még életemben nem láttam... (Elnézést a Gmail fanoktól, de én ki nem állhatom azt, akármilyen jó is.)
Már ketten is gyorsabbak voltak nálam. :) De megerősítem. Töröld le és kész. :D |
Quote:
|
Quote:
Most néztem egy gmail.com-os levelet, abban nincs is reklám. Vagy csak szerencsém volt? :D |
All times are GMT +1. The time now is 08:12. |