![]() |
Szabadság kontra betegség
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem a szabadsággal kapcsolatban. 1. Ugye nem mehetek szabira, csak az utolsó akcióm után 12 órával. A szabi nem véd meg attól, hogy a felém jövő sereg beüssön. Mi a helyzet akkor, ha én már reggel benyomtam, most mennék szabira, de közben jönnek felém? Akkor is beüt? 2. A szabi alatt a betegség ugyanúgy csökken körönként? Vagy ilyenkor nem történik semmi, akkor megy tovább, ha visszajöttem? Előre is köszönöm a segítséget! |
Ha szabira mentel es van feled tarto sereg, akkor a tamadast megkapod... h beut vagy nem az mas tal teszta... vagyis ha akkora sereget kuld h be tudd utni akkor beut... ha elszamolta magat akkor nem :)
A betegseg tovabb tart... mert kv az oridban nem kovetkezik be... a betegseg a kv-al csokken (meg persze a korhazak miatt) |
Értem. Köszi
|
Quote:
Tehát nem értem miért most megy szabira az orid,ha reggel nyomtad meg. |
Quote:
peldanak szanta csak eltevedett az idozona miatt... Repultel kozben valahonnan Attila es az idopontokat mindig a helyi ora szerint irta... ;) |
Hy:)) A betegség megáll szabi alatt,de ha visszajössz ugyanonnan folytatodik...
|
Quote:
A "szinte" szót azért írtam oda zárójelben, mert a feléd tartó támadás nem zajlik le akkor, ha szintet lépsz, zéróstartolsz, más csoportba kerülsz át, törlöd az országod, vagy törlésre kerülsz. Quote:
|
nem akarok akadékoskodni de, ha zéróstartolsz, csak akkor nem üt be a sereg, ha NEM ugyanabba a csoportba zérózól...
illetve csak azok a seregek ütnek be , amik nem ütik el egymást útközben. :D vagy van még egy lehetőség: távolt nézel , és jön rád szövis x sereg. elkezdesz gondolkozni, hogy beszabizz e. közben elindul rád egy MF annyi lóval, hogy véletlen elüti a szövis sereget, de hozzád meg nem fér be. a sereget elüti, rajtad meg pattan. ebben az esetben se üt be sereg téged a szabi alatt. :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:47. |