![]() |
Országod még xxxxsegélykerettel rendelkezik.
Sziasztok:) Érdekelne,hogy kinek mennyi segély van még az orijába és aki nemköltötte el ,kinek van a legtöbb:))))
|
Quote:
De már ebből bőven volt felhasználva. Vhol már van egy ilyen topik, és az egyik anarchos orinak volt ott a legtöbb. Nagyon sok azt tudom. |
Épp piaccal bíbelődtem, amikor megtaláltam ezt:
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 2.740.222.451 arany áll rendelkezésedre. ;) (mielőtt megszólnak, hogy ez az érték nem az én érdemem, merthogy nem én vittem fel az orit, közlöm, hogy ez így van, de attól még szerettem volnak imásolni belőle) |
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 11.912.508 arany áll rendelkezésedre.
|
You have 5,000,000 gold left.
ez az ori fordult egyszer, és egyetlen aranyat se használtam el a segélyből. :) unom, hogy korán kell kelni (későn kell feküdni) a képzések miatt, unom a holtidőt a tekiírásban, és néha izgulok azon, hogy időben hazaérek-e feltenni a varázslatokat, de sajnos nincs lehetőség vipre... |
Még 227.068.220 arany áll rendelkezésedre.
Nem anarchos. |
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 1.754.901.136 arany áll rendelkezésedre.
|
Quote:
|
Quote:
|
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 21.241.244 arany áll rendelkezésedre. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:04. |