![]() |
Nem elfogadható hangnem - Szövifórum
Sziasztok!
Igen, sajnos mar ilyen is van. Nem kene valamit arre is bevezetni, hogy a szovik se hozongjenek a szoviforumon, vagy csak en vagyok ilyen szerencsetlen a szovik teren? Feper |
Quote:
|
Quote:
A megfelelő szövetséges megtalálása nem merül ki az ország felépítésében. |
na ne mar, a sajat szovidet jelentened fel? securitate a szovin belul? az ember altalaban tobb mindent megenged maganak es a beszed is kotetlenebb a szoviforum keretein belul. nem igazan lenne igazsagos ott jelentgetni. aha nem jottok ki 1massal akkor inkabb lepj ki es kesz. vagy ha te vagy a vezer, akkor dobd ki.
*megjegyzes: ugyanakkor irtuk atival... |
Igen, valamennyire igazatok van, de hadd ne mondhasson ram tragar jelzoket egy jatekos sem, fuggetlenul attol, hogy szovitag vagy sem.
|
Quote:
Szerintem mondhasson:) Legfeljebb kilépsz, és agyoncsapkodod később játékon belül. Mi egyszer "vitatkoztunk" egy szövivel, aminek egyik tagja elég érdekes hangnemben írogatott nekünk. Megmutattuk a vezérének a zöldjeit, és még azelőtt kirakta a szöviből, hogy megkapta volna a 168 körét... Nem kell mindent kívülről moderálni. |
Quote:
én, azért nem örülnék egy ilyen dolognak, mert ha mondok valamit, amit az illető pillanatnyi helyzetében rossz néven vesz és jelent, aztán később tisztázódik, na akkor már számíthat rá, hogy ő nem lesz szeretve:o |
Nem en voltam a fonok, eppen a fonokkel van a baj. De nekem betelt a pohar es kuldtem egy szovi uzit, hogy nekem eleg es kilepek. Erre meg aztan felbondotta a szovetseget es nyomta a szebbnel szebb tragarsagokat.
|
Quote:
|
Igen, csak uziben mar nem szitkozodni.
Ilyenkor mar nagyon gondolkodom azon, hogy 7-8 ev utan abbahagyjam :D Talan kapok Ati-tol egy moderatori vagy valami hasonlo "allast" es akkor megsem szakad meg a kapcsolat a hoditoval :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:57. |