![]() |
Vip sms
Sziasztok, megint csak nyavajgok, de hátha kapok némi orvoslatot.:)
A lényeg, hogy lejárt a vip az országomról, megpróbáltam újabb 336 körre befizetni, de azt a válasz sms-t kaptam, hogy a szolgáltatás technikai okok miatt nem érhető el. Pannonos vagyok és 17:36-kor próbálkoztam, bár nem tudom, ez jelent-e valamit. Kérdés: -csak én szembesültem ezzel a problémával? -ha igen, akkor mi lehet a hiba? -ha nem, akkor tervezett leállásról van szó és elég lett volna csendben várnom egy-két órát? A fontos bejelentéseknél azt olvastam, hogy október 31-én minden rendben lezajlott és azóta is működik, ezért mertem írni a dologról.:) |
Quote:
|
Quote:
Elnézést kérek Tőled, amennyiben megsértettelek ezzel a topic-kal, hidd el, nem ez volt a célom. |
Valóban úgy látom, hogy néhány percig, rajtunk kívülálló okból nem jutottak el hozzánk az sms-ek. Most megy nekem már, szerintem másnak is mennie kell. Nem tudom mi lehetett a probléma, majd megtudakolom. :)
|
Quote:
Csak olyan sokan ahelyett hogy a supportot céloznák meg, ide írnak ezzel kapcsolatban. Kékszám elvesztése stb. Nekem is volt hogy nem kaptam meg a VIP-et. Írtam a supportra, 20 percen belül kaptam a választ, hogy mi a gond. |
Quote:
Nem mondod, hogy sms-ben fizeted magadnak a vipet???:D:D:D |
Quote:
|
én meg kettő helyett négyet kaptam vkitől :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:43. |