Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Fórum kitiltás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2412)

-Fegya- 10-19-2007 07:59

Fórum kitiltás

Az elmúlt napokban az X fórumon 2 játékos "vitája" következtében mindketten többször jogosan ki lettek tiltva a fórumról. Az egyik játékos magasabb szinten volt. Így, bár a szabálytalanságot az X fórumon követte el, a kitiltása csak a közös fórumon jelent meg.
Elég zavaró, (különösen azoknak, akik csak az X fórumot látják), hogy egy játékosnak minden kitiltási üzenet nélkül eltűnik az összes üzenete.
Ezért javaslom, hogy a kitiltási üzenet jelenjen meg azon a fórumon is, ahol a vétséget elkövették.

bitboss 10-20-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 130767)
Ezért javaslom, hogy a kitiltási üzenet jelenjen meg azon a fórumon is, ahol a vétséget elkövették.

a javaslatot értelmesnek tartom, de annyira fontosnak nem, hogy megelözzön más - magát a játékot javito - fejlesztéseket

-Fegya- 10-20-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 131137)
a javaslatot értelmesnek tartom, de annyira fontosnak nem, hogy megelözzön más - magát a játékot javito - fejlesztéseket

Egyetértek! :)

Tsobi 10-22-2007 01:15

A javaslatot én is támogatom !
Komoly zavaró tényező,mikor egy beszélgetés közepette valamelyik jóakaród jelent,az alsó csopiban levő többiek pedig azt hiszik rólad,hogy azért nem írsz,mert simán bunkó vagy :)

Bloodyguard 10-22-2007 14:03

szerintem is jó a javaslat, csatlakozom az elôttemn szólókhoz.

Fel szeretnék vetni egy új javaslatot, de nem engedi (biztos azért mert még nem írtam eleget). Nagyon fontos módosítási javaslat és szerintem nem okoz majd nagy problémát implementálni. Kérnék valakit hogy hozzon itt létre 1 Adatbiztonság címü szálat a Megbeszélésekben. Kösz.

Tsobi 10-22-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Bloodyguard (Post 131412)
szerintem is jó a javaslat, csatlakozom az elôttemn szólókhoz.

Fel szeretnék vetni egy új javaslatot, de nem engedi (biztos azért mert még nem írtam eleget). Nagyon fontos módosítási javaslat és szerintem nem okoz majd nagy problémát implementálni. Kérnék valakit hogy hozzon itt létre 1 Adatbiztonság címü szálat a Megbeszélésekben. Kösz.

Hááát .. nem :rolleyes:
Először küldd el priviben,hogy miről is lenne szó,aztán kiokoskodjuk,hogy szükséges-e :)

Bloodyguard 10-22-2007 16:00

privi

ok, Matador, de ki lenne a célszemély?
Atinak nem írhatok...

Synkel 10-22-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by Bloodyguard (Post 131420)
ok, Matador, de ki lenne a célszemély?
Atinak nem írhatok...

Rákattinc Matador nevére, aztán majd megjelenik előtted a megoldás a privát üzenetre:)

J.Ati 10-22-2007 16:31

Támogatom én is Fegya ötletét:)

Off:Ne offoljatok

Bloodyguard 10-26-2007 03:06

megvalósult javaslatok?

Sziasztok, a fejlesztô(k) miért nem szólnak hozzá a témához?
Engem spec. érdekelne személyes okokbul kifolyólag.
Itt venném a fáradtságot, hogy rákérdezzek, ha valaki nekem azt irja, hogy "kiskutya", "senki" az sértegetésnek számíthat, ha elnyomom?
Admin, support, nemtomki, ez annyira szubjektív hogy messzire üvölt és a "tiszta", "kultúrált" zsuka érdekében szerintem fel kellene emelni a toleranciaszintet.
Még szerencse hogy a 168 elôtt pár körrel kifizettem a VIP-et, igy van esélyem arra, hogy nem leszek törölve...

Tisztelettel,
Levente

All times are GMT +1. The time now is 07:55.