![]() |
Újraindulás
Sziasztok!
Megkíséreltem végigolvasni az újraindulással kapcsolatos topicokat, de nem találtam meg a választ. Bár lehet, hogy ott van, csak elsiklottam felette. Az lenne a kérdés, hogy ha újraindulok adott szinten, akkor: - Pontosan azt azo orit kapom, amive felléptem? PÉnz, ember, teki, stb. - Ha szöviben vagyok, akkor abból kikerülök? - Ha igen, és én vagyok a vezér, akkor mi lesz a többiekkel? Bomlik a szövi, és új vezér kell, vagy megy tovább minden a régiben, csak az egyikük vezérré állítja át magát? Sorry, ha láma kérdéseket tettem fel. Előre is köszönöm a segítséget! |
Quote:
Ott maradsz ahol voltál:) ...vagyis ahova akkor felléptél:) |
Quote:
A korrábbiakban arról olvastam, hogy miért tisztességtelen újraindulni anyagi okokból. De ha visszakapom fellépő orit, akkor az jó. :) |
Quote:
Aztán miután újráztál azt az orit kapod meg amivel odaléptél. REmélem érthető:D |
Így szoktak páran pénzt kovácsolni:D
Fellépnek max lével és amint lehet megint újráznak persze elötte mindig átlökik a szövinek a lét:) |
Quote:
|
Quote:
Jó újrázást és sok sikert:o |
Quote:
Szöviből kiesel újrainduláskor, kivéve A-ban. |
Quote:
Bár az egy katt és újra a szöviben van az illető. Viszont akkor,ha vezérként újrázol akkor a többieknek kell újra elküldeni neked az ajánlatot az meg 3 katt:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:05. |