![]() |
hírnév
azt nem nagyon értem hogy mi történik akkor ha embert varázsolok és van rajta tükörpajzs akkor ha visszatükrözi a varázslatot a hírnevet attól még megkapom???
|
Quote:
Mondjuk én nem támadok embert és nem értem te miért akarsz,de sok sikert hozzá:D |
Quote:
|
Quote:
de megkapja a hírnevet |
Quote:
|
Quote:
|
Ha jól emlékszem a súgó idevágó részére, sikeres támadás lopás, varázslás után jár a hírnév. Kivéve a hulla, mert ott csak a katonai támadás után jár. Tehát ha a tükörvarázs visszaveri a mágikus támadásodat az nem sikeres és nem is jár érte hírnévpont.
|
Quote:
A tükörvarázs sikeres, csak hogy tudj róla. Ha nem sikerül a varázslat, akkor azt írja ki, hogy nem sikerült a varázslat, ennélfogva a tükörnek nincs is mit visszavernie... |
miert ne jarna erte a hirnevpont? hiszen sikeres a varazslat, csak nem az ellenfelen hat, hanem a sajat orin... ;)
|
Csatlakozom. 100%, hogy az kapja meg érte a hírnévpontot (akár negatív akár pozitív), aki elsütötte a varázslatot, és bement. Azért, mert a faji sajátosságból adódóan van olyan varázslata, amivel az akciód végeredményét saját magadra húzod rá, attól még a támadó akciód sikeres volt.
Ez kb olyan, mintha ellővöd a saját lábadat fegyverpucolás közben.... Attól még, hogy az a láb a tied volt, a puska elsült... Na ilyen ez is. :D:D A hírnevet is megkapod, meg a saját varázslatodat si mellé ajándékba. :D |
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |