![]() |
szabi alatt fogy a rúna?
Sziasztok!
Az országom (elf) hosszú idő óta visszalépett szabiról. Mielött leszabiztam volt benne kb 95-100e rúna. Mikor visszajöttem szabiról, 50% készültség és 1400db rúna fogadott. Nem volt lopás fosztás és hasonlók, ugyanis az országomban a pénz éppen annyi mint amennyivel itt hagytam. Az, már máskor is feltünt, hogy mintha fogyott volna a rúnám, igaz ez 3nap szabi után már feltűnő volt, az az óriás hadis esetében. (szintén se lopás se semmi) Bár akkor azért maradt rúnám, de cirka 50-60e elfogyott akkor is. De ez az elf, már jó rég óta szabin van... Kezdem azt hinni hogy a szabi alatt folyamatosan fogy a rúna!! Az hogy 50% a készüm, nem tudom megmagyarázni, ugyanis 100%al ment el szabira, de ha teszem azt mint másik témában előjött rosszúl van beállítva a ht, az akkor is csak 19%-ot lő el az összes varázslatra... ha jól számolom. :) De hol a többi? Így most vettem rúnát és felraktam a tisztánlátást... Bocsi! És köszi a választ, ez esetben írok a supportra, léci járj utána mert nem rég más is valami hasonlóképpen járt. És lehet hogy valami hasonló gond, mint régen a 30% védelem az elf esetében. |
Mikor volt legutóbb újítás bevezetve a játékba?
Július 10-én volt a 6.3-as verzió kinevezve, de akkor sem került konkrétan újítás be. Úgyhogy semmiképp nem nevezhető NEMRÉGIBEN bevezetett módosításhoz kapcsoldónak semmi, hiygen nem volt SEMMI nemrégiben bevezetve. Vagyis bármiről szól is a kérdés, nem ide való, hiszen ez a NEMRÉGIBEN bevezetett módosításokkal kapcsolatos téma. :) Köszönöm. :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:36. |