![]() |
Elmaradt körváltás
Üdv Mindenkinek !!
Nem is olyh rég,talán két napja történt,hogy ülök a gép előtt és epekedve várom a körváltáskor beérkező földet .. No,eljött a körváltás ideje,aztán el is múlt. semmi nem történt .. pedig a Ht -nak lett volna dolga,képzés,tekiírás,hasonlók .. de ami eléggé bosszantott az az volt,hogy nem jött meg a földem . Isminek írtam msn-en,hogy lehet én vagyok a bolond? Annyiban is maradtunk :) Következő körváltás úgy történt,ahogy az meg van írva,Ht -m szorgoskodott,a földem megjött etc ... Igen ám,ekkor rámszól a fennt említett ismi,hogy most végig figyelte ő is a kv-t,és most neki maradt el. A kérdés a következő: lehetséges,hogy mindketten iszonyatosan benéztük mindkét elmaradt kv-t,vagy valóban megtörténhetett ez és nem mi voltunk túl álmosak ezeken a hajnali órákon .. Köszi a választ előre is :) |
Quote:
Hétvégiben elő-elő fordulhatnak, hogy kimarad, ott a gyors egymásutánban ez az önjavító mechanizmus része. |
Quote:
Tehát a kérdésemre a válasz,hogy ezt mindketten iszonyatosan benéztük :) Köszi ! Ja és türelmetlenül várjuk,hogy újra felbukkanj,mint a legnagyobb Fórum [u] függő :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:01. |