![]() |
Szabi alatt varázslatok, helytartó!
Sziasztok, segítsetek!
Kénytelen voltam egyik orimmal szabizni:), 72 óra múlva visszanéztem, nem volt körváltás, majd újra szabi! Mikor visszajöttem, kiderült, hogy a helytartó szabi alatt felrakta a rábízott 4 varázslatot, és a varikészültségem lement 46 %-ra:confused: Hogyan lehetséges ez, mikor a szabi előtt 96 % volt a készültségem? |
Quote:
|
Quote:
(Nekem szabi alatt a rúnám fogyott el a múltkor. Átlagba 160-170e rúnám szokott benn lenni, és amikor visszajöttem szabiról volt benn 67e... :S Se lopás se semmi. De különösebben nem zavart a dolog, vettem piacon.) |
Quote:
De ha lett is volna, akkor sem magyarázat a készültség ilyen mértékű esésére! |
Quote:
|
Quote:
Mire vége a szabinak, az összes esemény eltünik mert lejár a 3nap is. Nogixer, nem nyitottál véletlenül tk-t amikor viszajöttél szabiról vagy vmi hasonlót? |
helytartót beállítottad, hogy körváltás után varázsoljon. belépsz, mit lát a helytartó, ajjaj itt a kv, az a parancsom h rakjam fel utánna. beszabiztál, de a parancs neki ott van, rakja fel a varikat.
okosan kéne helytartózni ;) |
Quote:
|
Quote:
hogy Atit idézzem, ha nem is túl pontosan, abban a körben Te is felrakhattad volna a varikat, így ezt a ht elvégezte helyetted ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:24. |