![]() |
Szövetséges támadása:)
Ezt a témát érdekességként akartam indítani!:)
Kipróbáltam most nemrég,hogy mi van akkor ,ha a szövimet akarom megütni! Ezt írta ki a rendszer nekem: Az az ország szövetségesed, nem támadhatod meg! Gondoltam magamban ,hogy kijátszom ezt a szöveget és mégis megoldom ,hogy megengedje nekem. A lényeg,hogy a rendszer megfogja engedni ,hogy üssem a szövim vagy mégse:D Tehát küldök egy mnt-t a szövimnek,ekkor ezt írta ki: Ajánlat elküldve. Na most fogtam és visszavontam az ajánlatot rögtön:cool::D Ekkor ezt az írást kaptam: Az egyezményt törölted listádról, mostantól támadhatod ezt az országot. Akkor most már üthetem a szövim ezek szerint??:eek::D:D Az alábbi pár sor csak vicc persze,mert szövetségest nem lehet megütni,de én kivenném azt,hogy mnt-t is lehessen küldeni a szövinek,mert a kiírások szerint üthetem a szövim. Vagy csak amikor küld valaki egy mnt-t a szövijének akkor ne azt írja ki amit most,hanem pl.: Az az ország szövetségesed! Ez egy aprócska és egyszerű módosítás lenne! |
Ennek semmi értelme. Attól, hoyg valaki a szövetségesed, még küldhetsz neki MNT-t, hogy ez a szövetség esetleges bomlása után is fennálljon.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:05. |